שאלה קטנה....

HelloweeN

New member
גועל נפש של זמר, בחיי, לא מבין מה

ההתלהבות מאפס כמוהו, וכמה טרמפ אפשר לתפוס על השירים של מיידן בתקופה שלו.

matt hensley

New member
הגזמת..אבל על דבר אחד אני מסכים

הטרמפ שהוא תופס מטורף... כמו הטרמפ שבלייז ביילי תופס...למרות שלטעמי לפול יש הרבה יותר לתפוס כי השירים בתקופה שלו הרבה יותר איכותיים...

FireoaK

New member
מה לעזאזל...

בלייז הוציא ב-4 שנים יותר ממה שפול הוציא ב-20 פול מתבסס על מיידן בעיקר כבר שנים בלייז לקח איזה 3 שירים שלהם שהוא השתתף בכתיבתם והוא אוהב לשיר, אבל כל השאר זה חומר שלו ושל הלהקה שלו אני לא מבין את ההשוואה בכלל פול דיאנו הוא פשוט אפס בלייז הוא לפחות מוזיקאי שהמשיך בחייו ולא בוכה בכל הזדמנות על זה שמיידן העיפו אותו

matt hensley

New member
בלייז לטעמי

סולן עם קול הרבה יותר גרוע משל פול. הוא סתם שר..פול דיאנו מכניס להט כזה למוסיקה.. בלייז בא על תקן חקיין לברוס..או לפחות זה מה שציפו ממנו המעריצים..

FireoaK

New member
שמעת אותו היום?

אשכרה יש לו סגנון שירה ייחודי משלו המוזיקה אצלו היא לא משהו מיוחד סתם כיפית כזאת ונחמדה אבל אין מה להגיד בלייז הועף כי ברוס חזר פול הועף כי הוא אלכוהוליסט מסומם מצא את ההבדלים

matt hensley

New member
אני לא חושב

שאתה או אני יודעים את הסיפור המדויק שלפיו הוא עף לכן אני לא שופט.. וזה מסוג הדברים שלעולם לא תדע את הגרסה המדויקת שלהם... חלק אומרים שהוא עף כי הוא לא התאים לסיבובי הופעות, חלק טוענים שהוא היה אלכוהוליסט ובכן, ברור שהוא עף מסיבות פחות נעימות משל בלייז אבל מצד שני זה לא משנה לי כי מבחינת ביצועים כזמר הוא לוקח את בלייז בעיניים עצומות... חחחח ובלייז ממש פאג אני עדיין זוכר את ההקלטות מההופעות ההם שהוא ירק על הקהל או משהו..חחחחחח זה היה משעשע.

matt hensley

New member
וישנו גם מצב

שלא חשבתי עליו קודם, שאולי מיידן העדיפו את ברוס, שכנראה בתקופה ההיא אולי הסכים לעבור אליהם בגלל הביצועים הקוליים שלו ותפרו לפול איזה סיפור מפגר כדי שזה לא יוציא אותם בתור זבלים...אבל זה רק מחשבה שלי..

FireoaK

New member
זה ממש לא חכם מה שאמרת

כי כל בנאדם משכיל צריך להבין שאם אפשרי לצרף חבר להקה <ועוד סולן שזה ממש קריטי> שהוא יותר טוב מאחר אז כמובן שיוציאו אותו מהלהקה הרי אין טעם שישארו תקועים כשהם יכולים לגרום לפריצת דרך או סתם להיות הרבה יותר טובים

matt hensley

New member
אתה אמרת דבר

שהוא יותר גרוע מבחינתי. שזה להצדיק את התיאוריה שלי במקרה שהיא נכונה ואם כן זה רע מאוד. כי אם כן זה אומר שהם סתם תפרו לו משהו בשביל לתרץ את זה שהוא עף וזה לא בסדר.

FireoaK

New member
לאלא

אם הם עשו את זה לפול אז לא הייתה להם בעיה לעשות את זה לבלייז ועובדה שהם פשוט אמרו לבלייז שברוס חזר והם מעדיפים אותו וזה הכל ואם אני לא טועה פול בעצמו מודה בדידוידי החדש שהוא היה קשה ובלתי ניתן לשליטה והנה ההוכחה שלך לטענתי מה שאמרת לא נכון ואפשר לחשוב שבאותה תקופה הם היו כאלה ענקיים, הם בסה"כ היו בתחילתה של פריצת דרך והשינוי של פול הוא זה שגרם לפריצה ואם לא השינוי הזה השפעת הפאנק בשירה של פול הייתה נשארת והם לא היו מתקדמים יותר מדי אז תבין שזה היה מקרי

THE PRISIONER

New member
אתה צודק

התקופה איתו הייתה על הפנים הוא לא התאים למיידן אלה היו 4 שנים מבוזבזות

THE PRISIONER

New member
אתה צודק

התקופה איתו הייתה על הפנים אלה היו 4 שנים מבוזבזות כי הוא לא התאים למיידן

למעלה