שאלה קטנה...

אייני

New member
שאלה קטנה...

האם יש חבילת הרחבה (או משהו דומה) לטליסמן? ואם כן, היכן ניתן לקנות? תודה לכל מי שיוכל לענות...

ycyclop

New member
לא עם הסתייגות קטנה

בעברית אין הרחבות, אבל לגרסאות השונות היו הרחבות באנגלית שלפעמים ניתן להשיג בחו"ל במחירים מופקעים. היה פה שירשור אשר סיפר על הרחבה שניתן להדפיס בבית

SimsY

New member
איזה הרחבה?

איזה הרחבה שניתן להדפיס בבית ? אפשר להוריד אותה . כי אין לי שום בעייה להדפיס בבית את הקלפים ואגב - אתה יכול לתאר מעט את ההרחבה הזאת מה היא כוללת? ואגב עוד שאלה - אם יש כאן מישהו שמעוניין לשחק טליסמן ?????

SimsY

New member
13 הרחבות?!?!

החברה שייצרה את המשחק הוציאה כל כך הרבה הרחבות ? עד כדי כך המשחק היה פופלרי ? ואם היו כל כך הרבה גרסאות הרחבה איך זה יכול להיות שאף אחת מהן לא תורגמה לעברית ?

SimsY

New member
בכל אופן זה מדהים!!!!!

תודה ! !!!!!!!!!!
אפשר להדפיס ולשחק עם זה או שצריך חפצים מיוחדים שאין במשחק הרגיל ? ולמה אינעל אביהם בישראל לא מתרגמים חבילת הרחבה ? ואגב אם יורשה לי עוד שאלה
)) איזה חבילת הרחבה הכי אהבת מה השם?

אייני

New member
למה שלא תעשה בעצמך הרחבה?

זה לפחות מה שאני וחבר שלי עשינו... לקחנו את כל הדמויות שחשבנו שהן גרועות (כמו הטרול - מי בכלל ירצה להיות איתו???) ו"שיפצנו" אותן. הוספנו גם חוקים במקומות שחשבנו שהם דרושים (לדוגמה, חשבנו שהפרדה היא חזקה מדיי כי היא מאפשרת מספר בלתי מוגבל של כלים, אז החלטנו שכל פרדה מאפשרת לך לשאת 4 כלים נוספים) וגם הוספנו כלי נשק, לחשים, ומשימות - שבתחילת המשחק כל השחקנים מגרילים משימה (לפי מה שהמצאנו) ומי שישלים אותה יזכה במשהו, לפי תנאי המשימה (זה יכול להיות עוצמה, מיומנות, לחשים, ועוד) ולא חובה להשלים את המשימה כדי להגיע לכתר הציווי. אני מציע לך לעשות את אותו הדבר. קח את המשחק ותוסיף לו חוקים כאוות נפשך...

SimsY

New member
תודה על הרעיונות

אני באמת לא מבין מי ירצה להיות עם הטרול אף אחד - כי אין לו שום סיכוי שבעולם לנצח - ובהחלט להוסיף עוד דברים כי להגיע לכתר הציווי מתחיל להיות כבר נמאס משהו אחרי 100 או 200 משחקים

למעלה