טוב אתה, אני, גיא ודובה... אבל זה לא אומר שכולם צריכים לדעת אחי כאילו אני לא כועס עליך או משהו כזה אבל אתה יודע יכול לצאת מצב לא נעים כזה אם אנשים לא מאמינים או שמבקשים ממני כל מיני דברים שקשורים לזה... מבין אחי?
רק חבל שהייתי עייף בטירוף.. אחרי שהמערכת נרצחה אז הלכתי לישון שמה על הספות שבן שם בצד חח אבל תאחלס היה בנזונה עם כל המוזיקה וזה.. צריך לעשות את זה עוד אבל עם מגבר נורמלי ולא מערכת סטריאו חחח
לחשוב שאת כל הציוד האימתני של אור הגבירה המערכת המסרוחה חחחחח ענק! כן גמני הייתי עייף בסוף... אבל בדוגרי באמת היה ענק ובאמת חובה לעשות את זה שוב ההורים שלו חוזרים עוד מעט לא? =\
נדמה לי.. חייבים לעשות מסיבת סיום חופשה מההורים של בן 2004 חחח משו מפוצץ.. אחרי שאור יקנה מגבר נורמלי.. יום שני כנראה ויהיה הרבה אלכוהול.. וכל מי שנכנס משלם!! לא משנה שותה לא שותה.. מעשן לא מעשן.. גם עכשיו לכל מי שחשב לעצמו שאנחנו עשינו כסף על אחרים אז הוא טועה.. למה זה בדיוק חיסה את ההוצאות.. וזה יוצא אפילו שאני עמית ואור ובן שילמנו גם 10 שקל.. ככה שזה יוצא שווה עם כולם כולל אותנו
*מוריד מכנס ומכנה בקוצר רוח להקפצה של אור* ג'וד לאק שיהיה לך!!!! ויאללה תזיז אותה אל תהיה כוסית!!!! בואו נפציץ במסיבה משוגעת!!! ואור הפעם שים הרבה יותר שירים מפציצים ולא הרבה ראמשטיין חחחח שיהיה גם one minute, ill nino, incubus, disturbed, mindless, lost prophets, puya, orphaned land ועוד כאילו יש כאלו ששמת במסיבה אבל שים עוד!!!!
שמעת שהם טובים.. עד ששמעתי אותם.. קיצר אחי יום שישי הזה כנראה אנחנו לא עושים משו רציני כזה.. למה פעם שעברה כיסינו את ההוצאות בקושי.. נדמה לי אפילו שלא.. שצ'ופ לא קיבל את מה שהיה צריך.. וכמו שאמרתי זה יוצא שאני עמית בן אור וצ'ופ גם שילמנו 10 שקל.. והסופשבוע הזה יכול להיות שיבואו פחות אנשים.. אמיר לא איתן עירית .. פטריק דורון.. לא יבוא כנראה.. שלי לא יכולה.. נעמה לא תהיה.. דין לא יהיה .. ועוד כל מני אנשימים