שאלה קטנה:

LordOfSpells

New member
שאלה קטנה:

נכון בדי הרבה פרקים של סימפסון יש מישהו מפורסם, להקה או משהו... אז הדיבוב שם נעשה ע לידי האנשי םעצמם? כי זה תמיד נשמע ממש כאיל וזה הם....אני בטוח שלפעמים זה הם...אבל זה תמיד הם או שלפעמים זה מישהו אחר?

starman

New member
ממש לא , לפעמים זה המדובב הארי

שירר. לדוגמה - ביל קלינטון לא דיבב את כל הפרקים שהדמות שלו הופיעה .

כן ביל קלינטון

ישר אחרי שכתבתי את זה חשבתי עליו טוב תוציא את הפוליטיקאים (למרות שחלק כן דיבבו את עצמם) יש איזשהו מפורסם שלא דיבב את עצמו? לא נראה לי

יש מיקרים נדירים

שלצורך קטע מסויים רוצים שאיזה מפורסם סוג ג' יגיד משהו, אבל זה רק משפט או שניים והם מדובבים אותו בעצמם, חוץ ממיקרים כאלה אין להם שום סיבה לדובב בעצמם, הרי מפורסמים עומדים בתור כדי להופיע בסדרה הזאת, זה כמעט כמו לקבל כוכב בהוליווד.

GOrwell

New member
תגידו....נכון בפרק הזה של תיקים

באפילה בסימפסון...דיוויד דוקובני וג'יליאן אנדרסון באמת דיבבו את עצמם? כי זה לא נשמע בדיוק כמוהם ובכלל זה שעשה את מאלדר לא נשמע כמוהו כי בד"כ מי שרואה תיקים באפילה בלי תרגום שם לב שמאלדר לא ממש מדבר הוא ממלמל כל הזמן במקום לדבר באופן ששומעים משו

בטח שאלה היו הם.

קודם כל, אין מצב שסימפסון היו עובדים על מיליארדי אנשים שצופים בסדרה ומדובבים בעצמם שתי דמויות כאלה מפורסמות, בטח לא כשמפורסמים עומדים בתור כדי להשתתף בסימפסונס. חוץ מזה, זה נשמע כמו הקולות האמיתיים שלהם. ואם כבר עוסקים בפרק הזה, דיברו פה קודם על זה שבסאות'פארק הזכירו את סימפסון ומישהו אמר שגם הפוך, אז באיזה פרק בתיקים באפילה היה איזה ילד פלא (גיבסון פרייז), שראו אותו רואה סימפסון בטלוויזיה (מה היה קורה אם הוא היה רואה את הפרק בסימפסון שבו מתארחים מאלדר וסקאלי? ...חתיכת פרדוקס..).

GOrwell

New member
נראה לי שזה הם דבבו

כי הוא אמר בסך הכל שני משפטים בכל התוכנית.... 1.cresspy rice are the best..בלה בלה בלה הוא פרסם מוצר כל שהו 2.הפאנץ' ליין שלו הוא what have i done to disorve this..? oh yeah

GOrwell

New member
מה? אתה לא מכיר את וודי אלן?

הייתה לו פרשיית אהבה עם הבת החורגת שלו מה שגמר אוטומטתית את כל הקריירה שלו......וגם הסרטים שלו על הפנים הוא פשוט סוטה

GOrwell

New member
זב חדש לי...

כל פעם שהייתי רואה את אחד הסרטים שלו אחרי חמש דקות הייתי מתעצבנת עד הגג ומעבירה ערוץ..

למעלה