שאלה קטנה..

ProZaC Baby

New member
שאלה קטנה..

בספטמבר הקרוב אני מתחילה בהתנדבות בעמותת שלומית. אני הולכת לגור בדירת שירות עם עוד כמה בנות במרכז הארץ {אני מהדרום } העבודה עצמה תהיה בימי ראשון עד חמישי ולפי מה שהבנתי כל הבנות בימי שישי שבת נוסעות הביתה ולא יכולות להישאר בדירת שירות. זה נכון? ומה קורה אם המצב שלי בבית ממש על הפנים ואני מעוניינת להישאר בדירה בימי החופש האלה? מישהו יכול לעזור לי? תודה.

Mיקי_

New member
את לא יכולה להישאר בשישי שבת

בדירת שירות, זה לא מאושר. כולל לא חגים (זה היה פותר לי את מצוקת המגורים אם זה היה אפשרי, אני נאלצתי לשכור דירה לבד על חשבוני בדיוק בגלל הבעיה הזו) ואכן בשישי שבת אוספים את הפקלעות ועוזבים את הדירת שירות...

asifff

New member
???

מה זאת אומרת לא בחגים? את מתכוונת לימי החופש שיש מהעמותה או ימי החופש שיש לכולם...?..

asifff

New member
ו...

אם אני אמורה לעבוד בימי החג?.. או בערבי החג?.. איפה אני אמורה לגור?... לחזור הבייתה כל ערב ולחזור בבקרים?.. או למשל בסוכות- כשיש 7 ימי חג אז בכל הימים אני אמורה לישון בבית..? תווודה

Mיקי_

New member
בימי חג וערבי חג את לא אמורה לעבוד

מה שאת מתכוונת הוא חול המועד, כאשר ערב חג יש רק אחד ויום החג הוא גם אחד. אם תשימי לב לרשימת החופשים המעוגנים בחוג תגלי שבערבי חג וחגים אינך אמורה לעבוד. אני משוכנעת ונניח תצטרכי בכל זאת לעבוד ביום שנקבע כחופש בחוק תוכלי לישון בדירת השירות. אך אני שוב מדגישה בחגים ומועדים אינך אמורה לעבוד (בערבי חג עובדים חצי יום כדי שתוכלי לנסוע הבייתה) לוח חגים ומועדים בהם עפ"י חוק אינך אמורה לעבוד: ראש השנה 2 ימים יום כיפורים יום 1 סוכות יום 1 שמחת תורה יום 1 פסח 2 ימים שבועות יום 1 יום העצמאות יום 1

Mיקי_

New member
עוד משהו קטן, אחרי שיחה עם הרכזת

שלי (שמסתבר עוקבת אחרי הפורום הזה) נתבקשתי להסביר שמי שלמשל הולכת למעונות (בבית לנ"י בת"א לדוגמא) יכולה להישאר שבתות וחגים, הקץ' הוא מלבד המגורים עם עוד בנות שקורה כמובן גם בדירות שירות, הוא שחל איסור לבלות עם בנים בחדר שלך, את יכולה לפטפט איתם בהול, אבל אם יש לך בר של מש, קצת קשה לקיים איתו יחסים "נורמאלים" של גבר ואישה.... אז זה עוד הסבר קטן...

למעלה