שאלה קטנה

ענבל251

New member
שאלה קטנה

רציתי לשאול אם אחרי ההחזרה מותר לקיים יחסי מין? ואחרי כמה זמן מותר/ אסור? שבוע מדהים לכולן

i p e r e t z

New member
לא יודעת כדאי שתשאלי את הרופא

שלך יש רופאים שאומרים שכן ויש שגורסים שלא בהצלחה ענבל

יחסי מין

לי הרופא אמר 3-4 ימים לא לקיים אחרי ההחזרה , כי זה גורם להתכווצויות ברחם וזה עלול לפגוע בתהליך, אני ליתר ביטחון חיכיתי שבוע ... אגב, זה ממש לא עזר, ההחזרה לא נקלטה. אבל אני ליתר ביטחון הייתי מחכה, חבל שדבר כזה פשוט יהרוס הכל.

dvoriz

New member
שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם יחסי מין גורמות להתכווצויות ברחם, ומזיקות לעובר, צריך להמנע מקיומם גם אחרי החזרה או אחרי מועד הביוץ אם מנסים ספונטני?

נועם@בת

New member
לפי ההגיון הזה רק הפולניות היו

מתרבות
. מאחר ורוב הנשים לא יודעות מתי בדיוק העובר משתרש, סביר מאוד שהן מקיימות יחסים גם באותו יום בו העובר מגיע מהחצוצרות לרחם, ובכל זאת הן נכנסות להריון. אילו אורגזמה היתה מונעת הריון אפשר היה לוותר על גלולות, לא? נועם

גם אותי זה מטריד../images/Emo9.gif

אולי אחת ולתמיד אני יקבל תשובה בקשר ליחסי מין, מותר או אסור? התכווצויות מזיקות? אולי זה נשמע טפשי, אבל חשוב לי.

עינת ב6

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo20.gifהי ענבל...

הי ענבלי...
טוב, אז שאלת את אחת משאלות מיליון הדולר...
והתשובה היא שיש לכך מספר גירסאות, ולכל רופא יש העדפה ואמונה קצת אחרת...
בכל מקרה ברוב המקרים ממליצים לא לקיים יחסי מין כשלושה ימים עד שבוע אחרי ההחזרה וזאת באמת בכדי למעט בהתכווצויות הרחם בשלב מוקדם מאוד שבו העובר בידיוק רוצה להשתרש לו...
אבל... אין שום מניעה לקיים יחסי מין אחר כך... ואפילו להיפך... לחזור לשגרה גם בתחום הזה ממש לא פוגע...
בכל מקרה שיהה גם לך שבוע מקסים
, וכמובן המון המון בהצלחה!

רוית ב

New member
הרופא שלי אסר עלי לקיים יחסים

שבוע לאחר החזרה אבל אנחנו התאפקנו יותר הסיבה היא שרוצים למנוע "פעילות רחמית" ע"מ להקל על השתרשות העוברים. בהצלחה!!!!

ענבל251

New member
עוד יומיים

הי לכולן, אני נמצאת יומיים לפני בדיקת הדם הגורליתו10 ימים אחרי ההחזרה, ואני לא ישנה בלילה כל כאב שיש לי בבטן מבהיל אותי רציתי לשאול אם וכאשר מקבלים דימום זה אומר שאין הריון? לפי מה יודעים? האם זה לגיטימי שיש קצת כאבים בבטן התחתונה? קרה לכם שאין לכם חשק לדבר עם אף אחת מהחברות שלכן? כי אף אחת לא מבינה אותכן? וכל אחת עם הבעיות שלה, אחת לא מצאה חתן והשנייה רבה עם החבר שלה והשלישית בהליכי גירושין? והרביעית בהריון חודש רביעי ולא רוצה את ההריון? אני לא יודעת אבל אין לי חשק לשמוע מאף אחת כאילו רק אני ובעלי חיים בעולם הזה... אני מתנתקת מכולם ועצוב לי... בהצלחה לכולן חיבוק גדול

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. תחזיקי מעמד עוד יומיים, התשובה האמינה היחידה היא בדיקת הדם, כל היתר הם בגדר המלצה בלבד. מחזיקה לך אצבעות ומקוה שבטיפת חלב תמצאי חברות חדשות שתרגישי נוח לקטר איתן על הריון צרבת ובחילות
. בקשה טכנית, כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי אנחנו מעדיפות לא לפתוח יותר מהודעה חדשה אחת ביומיים שלושה אלא לשרשר הודעות (תלחצי על המילים הכחולות).
נועם

הצלחתם להלחיץ אותי! ../images/Emo12.gif

תגידו, אם הבעלול לא גמר ורק אני גמרתי . אז זה גם נכלל בגדר הקיום יחסים. האם האורגזמה היא זאת שנקראת פעילות רחמית או הזרע שיוצא ברחם?! אנא תענו לי בדחיפות. כי אנחנו אחרי שלושה ימים וזה מה קרה איתנו. שיהיה בהצלחה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםם אוהבת דורית

נועם@בת

New member
גם ןגם ../images/Emo3.gif

בעקרון האורגזמה הנשית היא שיוצרת התכווצויות ברחם. הזרע כבר פחות עקרוני, כי להבנתי בשלב הזה ריר צוואר הרחם כבר לא מאפשר לו להתקדם יותר מידי אל תוך הרחם. 3 ימים אחרי החזרה זה בסדר גם אצל המחמירים, כי זה השלב שבו באופן טבעי העובר מגיע לרחם, וכידוע גם נשים שגומרות נכנסות להריון. הדבר היחיד שיכול לקרות לך זה שלא יקבלו אותך לעמותת יוצאות פולניה כי את גמרת
. בהצלחה נועם

השאלה שלי היא למי בכלל יש חשק למין

מאז שהתחלנו עם הטיפולים אין לי הרבה חשק לפעילות הזאת, כך שהשאלה אם לחכות עוד יום או פחות יום בכלל לא רלונטית. מה אתכן? האם אני חריגה?

יחסים לאחר החזרה

בהחזרה האחרונה שלי זכרתי לשאול את הרופא המחזיר, קבלתי תשובה חד משמעית, אין שום מניעה מלקיים יחסים (מלאים) מיד אחרי החזרה!!! אין סכנה הגיינית ואין סכנה לעוברים! וכששאלתי, אז מדוע כולם אומרים לחכות? (לא ידעתי כמה זמן להגיד) היא אמרה לי והוסיפה, מפני שאין מה שיכול לפגוע בקבוצות התאים (4-8) המיקרוסקופיות שלנו ושההשרשה בין כה וכה מתבצעת רק לאחר 4-6 ימים! כך לשאלה הנ"ל עונים בד"כ הרגישים, חכי כמה ימים זה לא יזיק......אבל זה ממש לא בדוק ...ענבל, עשי כהרגשתך! המון הצלחה

למעלה