שאלה קטנה

קרנקל

New member
שאלה קטנה

שלום לכולן השבוע פתחתי תיק בבילינסון לפני IVF מקווה להודי פה בזמן הקרוב על הצלחה בפעם הראשונה.. וגם אם לא..אני בטוחה שיהיו פה אחרות כאלה.. יש לי שאלה שמעתי כי בקפלן יש מחלקת IVFמעולה עם הצלחות חסרות תקדים ועם אחוזי הצלחה גבוהים ביותר וגם שהם עובדים בשיטה שונה, מישהי עוד שמעה על זה? זה נכון? בכל אופן אשמח לשמוע תגובות

babywishing

New member
לא יכולה לענות, אבל גם אני פתחתי

תיק בשבוע שעבר בבילינסון שיהיה לך המון המון בהצלחה
מקווה שנתראה עוד 9 חודשים בחדר לידה

lady D האחת

New member
גם אני מגיעה לבלינסון השבוע

לפתוח תיק, אולי אתן יכולות לספר לי מה קורה בפגישה הזאת? ואם כבר אז עם איזה רופאים נפגשתם ?

sher72

New member
../images/Emo32.gifנצל"ש שאלה לגבי היסטרוסקופיה

אחרי 3 IVF שנכשלו פרופ' עמית, אצלו אני מטופלת, הציע לעשות היסטרוסקופיה על מנת לראות אולי דברים נסתרים שלא נראו עד היום. קראתי קצת על כל התהליך בקישורים ושאלתי נוגעת יותר לעניין מי יעשה את הבדיקה. פרופ' עמית הציע את עצמו, יותר נכון קבע עובדה שהוא יעשה את הבדיקה (ובעקרון אין לי בעיה עם זה כיון שהוא מכיר אותי ואת גופי הכי טוב וכמובן את כל ההיסטוריה) אבל השאלה האם לא כדאי לעשות את הבדיקה אצל אחד המומחים בעניין (זה יכול להיות מבחינתי גם באופן פרטי) או שפרופ' עמית יעשה זאת לא פחות טוב ומקצועי? אני אשמח לשמוע תגובות גם מבנות שעשו את הבדיקה אצל פרופ' עמית וגם מבנות שעשו את הבדיקה אצל אחד המומחים בתחום. תודה

Big Mama 1

New member
היי שר ../images/Emo24.gif

גם אצלי מי שביצע את ההיסטרו היה הרופא שטיפל בי באותה תקופה, והרבה לפני המעבר ל - IVF. אני לא בטוחה שיש צורך ברופא מומחה להיסטרו או שיש בכלל התמחות ספציפית בנושא. לדעתי רופאים ברמתו של פרופ' עמית אין הרבה. אני מכירה אותו מהמחלקה בליס, ואם את מטופלת שלו את בוודאי יודעת. ולסיכום, אני לפחות הרגשתי הכי נוח שהרופא שלי שמכיר אותי יבצע את הבדיקה. מה שלא תחליטי, שיהיה קודם כל בהצלחה ושהבדיקה תהיה תקינה, ויאללה, בשורות טובות.

sher72

New member
תודה Big Mama , התגובה שלך מאוד

מעודדת ומאששת את ההרגשה שלי לגבי פרופ' עמית, פשוט קראתי הרבה בפורום על פרופ' גולדנברג ומומחיותו בנושא וחשבתי גם בכיוון הזה אבל, אני חושבת שבסופו של דבר אני אעשה את הבדיקה אצל פרופ' עמית, ובאמת הכי חשוב והלוואי שהבדיקה תצא תקינה ושיהיו לנו רק בשורות טובות.

Galit29

New member
בתור מטופלת בלינסון../images/Emo140.gif

אני יכולה לומר לך שאת בידיים טובות ושיהיה לך המון בהצלחה

שלי שלי1

New member
אני עברתי אצלו את ההיסטרוסקופיה

אני ממליצה. אני לא יודעת איך זה אצל אחרים, אבל הוא היה מרגיע ונחמד (כמו תמיד) בהצלחה

סנונית 1

New member
גם אני פתחתי תיק ../images/Emo5.gif

בינתיים היום הגשתי את הטפסים לועדה, יותר נכון הבעל הגיש ואני מתחילה לשקשק. הרופא שלי עובד במדיקל סנטר בהרצליה אז כנראה שזה יהיה שם והוא הבטיח להיות איתי מהרגע שאני מגיעה ועד שאני מתעוררת רק לראות אותו וזה כבר מרגיע. מישהי עשתה הפרייה אצל ד"ר ברקוביץ במדיקל סנטר ויכולה אפילו במסר לספר לי איך היה?

למעלה