שאלה קטנה..

mg1234

New member
שאלה קטנה..

טוב, אז הפורום הפנה אותי לקרוא את התקצירים של עונה שלישית עקב כך שלא ראיתי את הפרקים.... אז התחלתי במשימה.. ואני נהנת מכל רגע
אבל.. יש לי שאלה קטנה על הפרק השלישי בעונה...(לצערי האנגלית שלי לא הכי טובה..) אני אשמח אם תוכלו להסביר לי משהו- מה ביקשה לינזי מבריאן לארגן? הבנתי בערך שזה איזה ערב התרמה... ולמה בסוף מלאני כל כך כעסה עליו?? תודה מראש למי שיענה... שבוע טוב לכולם!!
 

netaK

New member
פרק 303

לינדזי ביקשה מבריאן לארגן ערב התרמה בהתנדבות למרכז ללסביות והומואים the gay&lesbian center שהעניקו בתיחלת עונה 2 פרס לבריאן על gay hero award על זה שהוא הציל את ג'סטין. בריאן לא הסכים לעשות את זה בהתנדבות וקיבל תשלום. הפסטיבל היה הצלחה גדולה ובאו מלא אנשים ונאספו הרבה תרומות פשוט בגלל ש...כצפוי מעבודה של בריאן, זה היה פסטיבל סקס אחד גדול. מלאני כעסה על מה שהוא עשה וגם התעצבנה שלינדזי רוצה שהאיש הזה <בריאן> יהיה האב של התינוק שלה.
 
למעלה