שאלה קטנה?!

Highlander1

New member
שאלה קטנה?!

שלום לכולם, אני בדר"כ קורא את הנכתב, אך יש לי שאלה קטנה, לאחר הריון קשה(מטיפולי פוריות) בו סבלה אישתי מציסטות שגרמו לתורשון של השחלה, ושלצערי נגמר לא טוב, החלטנו לנסות שוב. אישתי החליטה כי על מנת למנוע את חזרתן של הציסטות במהלך ההריון(שע"פ הרופא שלנו אין כל אפשרות מדעית לדעת אם גם הפעם הם יחזרו או לא ומה הסיכויים לכך) ללכת לדיקור סיני. ופה השאלה, האם הדיקור הוא בכלל אפקטיבי, או יכול בכלל לעזור לכניסה להריון? אני חושב שלא אך היא כן. פשוט רציתי לשמוע דעות נוספות בעניין זה.

debby12

New member
מנהל
לדעתי אשתך צודקת

כמה זמן אתם נשואים? ועוד לא למדת שהיא (בהגדרה) "תמיד צודקת"?
ברצינות עכשיו... לדעתי רפואה משלימה יכולה לעזור המון לגוף בהתמודדות עם טיפולים ועם תופעות הלואי הלא פשוטות שיכולות להיות להם (כמו ציסטות). אני נעזרת בטיפול של דיקור/רפלקסולוגיה, ולדעתי זה עזר לי להיפטר מפוליפ (אחרי תקופה ממושכת של דיקור כטיפול נגד הפוליפ ברחם, עברתי היסטרוסקופיה כדי להסיר אותו כי הרופאים הקונבציונליים התעקשו ש"אין דבר כזה שפוליפ ייעלם לו בעצמו". אבל כשהם נכנסו פנימה - משום מה הפוליפ נעלם והם לא מצאו אותו...) חוץ מזה יש מחקרים על כך שדיקור יכול לעזור בכניסה להריון - כמה מהם אפשר למצוא על לוח המודעות במכון לחקר הפוריות באיכילוב למשל (וזה מקום רציני - הם לא היו תולים את זה אם זה היה קשקוש...)

סנונית 1

New member
מניסיון של חבר קרוב

ברגע שהם החליטו לנסות הם הלכו למרפאה אלטרנטיבית ומיד נכנסו להריון, אז ככה שזה נשמע מאוד מפתה. אני התאכזבתי מדיקור כי הוא לא הצליח לעזור לי להפסיק לעשן אבל החבר שלי שהוא פסיכולוג קליני ראה תוצאות יפות אז שווה לנסות. בהצלחה.

נועם@בת

New member
דיוקר אצל מומחה יכול להיות מאוד

אפקטיבי. הוא יכול לאזן את רמות ההורמונים בגוף, ולשפר את מצבן של הרבה מערכות. השפעה לא פחות חשובה היא ההשפעה הנפשית שלו. הנסיון המצטבר של הפורום הוא שדיקור מסייע לטיפולים. בהצלחה נועם

נטע3

New member
הי, אשתך צודקת!! דיקור סיני יכול

להועיל וזהמאוד אישי, אני עברתי דיקור ואמנם לא הצלחתי אבל חברתי שעברה 7 הפריות ללא הצלחה עברה דיקור ולאחר חודש נכנסה להריון טבעי!! כך שכדאי לנסות וגם אם זה לא יועיל זה לא יכול להזיק. שיהיה בהצלחה.

gulij

New member
למה לא?

לא נראה לי שזה יכול להזיק, אני עדיין לא ראיתי תוצאות כי רק עכשיו התחלתי בדיקור אבל זה בהחלט נותן הרגשה טובה ורגועה יותר , כך שזה בכל מקרה כדאי. אני הולכת דרך קופ"ח מכבי וזה יוצא לי גם ממש לא יקר...

למעלה