שאלה קטנה

IdaNowinski

New member
שאלה קטנה

אני ממש מתגעגע לימים שהייתי קטן ושיחקתי עם אחי ובן דוד שלי D&D. עכשיו רציתי לדעת אם יש אנשים וקהילות שמשחקים דרך הרשת... כלומר דרך פורום, צ'אט וכו'.... יש מקומות כאלה ? (אנגלית עיברית זה לא משנה..)

מייבן

New member
חח עידן?

אתה אוהב D&D???? קול! טוב, אני משחק שני משחקים דרך המירק שזה מאוד מגניב, נגיד אתה רושם לבוט שם שיזרוק לך נגיד ק 20(אם אתה זוכר הקוביה העגולה הזאת עד 20) ואז הוא מטיל, וזה בוט וזה תמיד יוצא שונה וזה אדיר! סרבר:"דארקמאסט" כמובן באנגלית והערוץ CHTE שהיה אמור ליהות היום אבל זה יהיה עוד 11 ימים בחזרה של עידו (השה"ם שלנו) ממחנה טניס בבולגריה אם אתה רוצה לדעת יותר פרטים: ICQ:259215802

DDN

New member
יש, אבל

עדיין, יותר כיף להיפגש עם אנשים אמיתיים ולשחק.

DDN

New member
האמת? לא.

אני לא משחק ברשת. אני משחק פנים מול פנים.

Quai

New member
יש קהילת פריפורם...

יש קהילת פריפורם באינטרנט אבל השעות שהם משחקים קצת מוזרות כי הם רובם באמריקה... http://www.fantasycastle.com יש שם הרבה חדרים אני ממליץ על Enchanted Realms ובעיקר על Forest שם יש פשוט עולם קיים, ומדי פעם גם עלילת סיפור מתמשך, שבו נפגשים כל מיני דמויות, מה שמגניב זה שאפשר לשחק הכל החוק העיקרי במשחק הוא שלא עושים AutoKill כלומר - לא לכתוב לדוגמא "אני מתפרץ לקרחת היער והורג את טייז..." אלא "אני מתפרץ לקרחת היער ומניף חרב לעבר גרונה של טייז..." א.זה נותן הזדמנות לאנשים להגיב. ב.השחקנים שם באמת טובים, ככה שהם ימותו או יפצעו קשה אם זה נראה להם הגיוני לסיטואציה למרות שאין כפיה של גלגול קוביה או משהו כזה. כדאי לציין שיש מקומות שהאלימות איננה רצויה, תקרא את התיאור לחדר לפני שאתה נכנס אליו. זהו.

למעלה