גם אני חשבתי.. אבל מה הקשר לזגג
נ נטוסים אינם מתים New member 12/8/03 #20 חחחח אני סתם מתלהבת פעם ראשונה שאני מצליחה לענות על הדבר הזה
G giba70 New member 12/8/03 #44 תשובה שלך? מתי? בחידון מס' 4 הייתה השאלה: "שיטה חדשה לניתוח עיניים בלייזר?" והתשובה של Moondust הייתה: קרני הפלא חותכות מבעד לריסים - רעש לבן
תשובה שלך? מתי? בחידון מס' 4 הייתה השאלה: "שיטה חדשה לניתוח עיניים בלייזר?" והתשובה של Moondust הייתה: קרני הפלא חותכות מבעד לריסים - רעש לבן
נ נטוסים אינם מתים New member 12/8/03 #53 לא הבנתם את משמעות המשפט.... או שאולי זו הייתה טעות תחבירית שלי?! לא חשוב, הכוונה שלי הייתה שברור שזו לא התשובה... כי התשובה הנכונה היא התשובה שלי.. נו, עכשיו הבנתם? זה לא באמת חשוב... אז תגידו, מתי החידון הזה? כל יום שני?
לא הבנתם את משמעות המשפט.... או שאולי זו הייתה טעות תחבירית שלי?! לא חשוב, הכוונה שלי הייתה שברור שזו לא התשובה... כי התשובה הנכונה היא התשובה שלי.. נו, עכשיו הבנתם? זה לא באמת חשוב... אז תגידו, מתי החידון הזה? כל יום שני?
G giba70 New member 12/8/03 #54 כדרכנו בקודש ../images/Emo8.gif בכל יום שני. בעניין התשובה, פשוט כתבת את זה כתגובה על התשובה של ענת ולכן חשבתי מה שחשבתי שכתבת. יופי שהצטרפת לפותרי חידון
כדרכנו בקודש ../images/Emo8.gif בכל יום שני. בעניין התשובה, פשוט כתבת את זה כתגובה על התשובה של ענת ולכן חשבתי מה שחשבתי שכתבת. יופי שהצטרפת לפותרי חידון
נ נטוסים אינם מתים New member 12/8/03 #11 1. לב שלם את רואה לתוכי (בעזרת ראיית הרנטגן שלך) אני רואה דרכך (כי את שקופה, את זכוכית, אבא ששלך זגג ... חחח.. על משקל אבא שלך גנן)
1. לב שלם את רואה לתוכי (בעזרת ראיית הרנטגן שלך) אני רואה דרכך (כי את שקופה, את זכוכית, אבא ששלך זגג ... חחח.. על משקל אבא שלך גנן)
G giba70 New member 12/8/03 #35 כל הכבוד ../images/Emo176.gif אם תסתכלי עם הרנטגן תראי את האדום של האבטיח...