שאלה קטנה

ליטן א

New member
שאלה קטנה

לאיש השמן שמנהל את חנות הקומיקס, יש שם? רציתי לשים אותו ב"שרשור הדמויות" - אבל לא ידעתי מה השם שלו, וחיפוש באתרים באינטרנט לא הניב תוצאות, חוץ מהתואר: "comic store owner"..

sideshow

New member
שמו לא ידוע.. אבל מכנים אותו

comic book guy או בקיצור CBG. נוכל להתחיל את שירשורנו כעת. ובכן.. CBG הופיע לראשונה בפרק "שלושת הילדים והחוברת" כשמכר לבארט מילהאוס ומרטין את החוברת הראשונה של "רדיואקטיב מן". כבר אז ראינו שהוא איש שמן וציני במיוחד. צוין שהוא בן 50 (או 45) ועדיין גר עם הוריו. הוא מבין בכל דבר שקשור בסרטים ובקומיקסים. ונהנה להעליב את הלקוחות בחנות שהוא מנהל. CBG גם חכם מאוד, מסתבר, והוא חבר בקבוצת MENSA שניהלה את ספרינגפילד לזמן קצר.
בשישי הבא ישודר(כנראה) בערוץ 1 הפרק WORST EPISODE EVER בשידור חוזר. להזכירכם בפרק זה חוטף CBG התקף לב ובהיעדרו בארט ומילהאוס מנהלים את חנות "האנדרואיד". בינתיים מתפתח רומן סוער בינו לבין אגנס סקינר (איכס...).

ליטן א

New member
אני רק אוסיף את העובדה

שהוא חבר במועדון המעריצים של סטאר-טראק (בפרק "הומר שק אגרוף", בקטע עם ה'חגורה האולטימטיבית') בנוסף, הוא מעריץ שרוף של איצ'י וסקראצ'י (בפרק "היום שבו מתה האלימות", כשבליל המצעד הגדול, יש מרתון סרטים בלתי חוקיים של איצ'י וסקראצ'י בחנות שלו) וכמובן, איך לא, הוא פריק מחשבים... (בפרק "האיש הרדיואקטיבי", כשהוא מתכתב באינטרנט במטרה למצוא איפה יצלמו את הסרט, הוא מתכתב עם כל מיני פריקים כאלה..)

ליטן א

New member
ועוד משהו קטן...

אני לא בטוח בזה לגמרי, אבל אם אני צודק, אז זה עוד דוגמה לעובדה שהוא מעריץ שרוף של איצ'י וסקראצ'י: בפרק שבו הומר מצטרף לסידרה המצויירת הזאת, בתור פוצ'י הכלב, בראיון שהוא מעניק למעריצים, בין המעריצים גם מוכר חנות הקומיקס נמצא שם.

למעלה