שאלה קטנה הפורום הזה נוצר רק באוגוסט?
P Panther New member 7/11/00 #2 ליוליה אל תתחילי גם את לכתוב 5 הודעות ברצף זה מעצבן. תכתבי את כולם בהודעה אחת.
Y yulia_tb New member 8/11/00 #3 ואם..... אחרי שאני מסיימת לכתוב הודעה אז עולה לי לראש משהו אז אני כותבת את זה! ובאמת שלא התכוונתי לעצבן
ואם..... אחרי שאני מסיימת לכתוב הודעה אז עולה לי לראש משהו אז אני כותבת את זה! ובאמת שלא התכוונתי לעצבן
S sharon91 New member 8/11/00 #5 אשכרה.. אם את כל כך לחוצה לעשות את זה.. תלכי לעמודים קודמים שאף אחד כבר לא קורא ותכתבי שם כל מיני נודעות של אות אחת. זה יעלה לך את המספר... חחח
אשכרה.. אם את כל כך לחוצה לעשות את זה.. תלכי לעמודים קודמים שאף אחד כבר לא קורא ותכתבי שם כל מיני נודעות של אות אחת. זה יעלה לך את המספר... חחח
ש שלומצי New member 8/11/00 #8 זה בסדר... תכתבי כל פעם כשבא לך או כשאת נזכרת- כל עוד נראה לך שזה יעניין לפחות אחד מאיתנו לקרוא...!
U uvi New member 8/11/00 #9 כן......אני חושבת..... תמיד כשהייתי בעובדה הייתי גולשת לכאן.......ואז זה היה בערך 2 עמודים..... go shlomtzi uvi
כן......אני חושבת..... תמיד כשהייתי בעובדה הייתי גולשת לכאן.......ואז זה היה בערך 2 עמודים..... go shlomtzi uvi