שאלה קטנה...

-me-

New member
שאלה קטנה...

כשמציירים\צובעים עך משחת עיצוב... איך אתן עושות את זה? עם מכחול רגיל באופן המוכר לכולם או עם טיפופים או איך...??

תלוי לאיזו רמת גימור תרצי להגיע,,

וכאן אענה לך,, על סמך נסיון אישי בלבד,,, אל מראה "זרוק" עם משחת עיצוב חולית,, אני טופפתי,,, ואם משחת עיצוב רגילה,, אז משיכות בעזרת האצבע,, על מנת להשלים תמונה,,, או לגשר בין התמונה למסגרת,,, מצרפת שעון שעשיתי,,, תוכלי לראות את משחת העיצוב החולית ששמתי במסגרת,, בהצלחה,,,!

-me-

New member
../images/Emo51.gif

אני רוצה לנסות להמשיך תמונה... לא יודעת אם זה יצא לי, ואני בספק רב אם יצא, אבל צריך לנסות כדי לדעת

michal24

New member
לי, בכל אופן, כמה שניסיתי לא יצא ממ

ממש אחיד כשעשיתי עם קליסימו למסגרת חלקה נניח, אפילו שעשיתי עם האצבע או מקל של רופא, בכל זאת יש קצת הבדלי גבהים בין הצלעות השונות של המסגרת ...

-me-

New member
אוי... נראה לי שלא הבנתן

את השאלה... כנראה בגלל שהתפקששו לי שם מילים. אני שאלתי על אופן הצביעה אחרי ההתקשות, לא אופן המריחה של החומר עצמו... (בהתחלה חשבתי ששולינקה הסבירה לי איך היא עשתה את המסגרת...)

lilachh

New member
אז אני אנסה לענות לפי נסיוני האישי:

אני צובעת עם מכחול בעובי שמתאים לי לאותה עבודה - זה כשאני רוצה לבצוע שכבה אחידה ואטומה. בטיפופים אני משתמשת אם אני רוצה להגיע לתוצאה של צבע אורירי או כתמי צבע במקומות אחדים כשאני רוצה שיראו קצת גם את השכבה למטה.

למעלה