שאלה טובה, אני רוצה לחדד ולשפץ ברשותך: אומן שאיכזב מאזה מקום? הכוונה האם אומן שנעלם למרות שסומן כהבטחה והצליח בהתחלה או אומן שאיכזב מבחינת השירים שהוציא לאורך השנים.אם בסדר מי הזמר המאכזב שהיה מבחינתכם הבטחחה ואכזב אותכם
ואם לא סליחה
אומן לאורך השניים שאכזב .שאלה טובה, אני רוצה לחדד ולשפץ ברשותך: אומן שאיכזב מאזה מקום? הכוונה האם אומן שנעלם למרות שסומן כהבטחה והצליח בהתחלה או אומן שאיכזב מבחינת השירים שהוציא לאורך השנים.
מעניין שמפריע לל הסגנון הדתי של אומניםאין לי הרבה אומנים כאלה:
אני חושב שהראשון שעולה לי מהזמרים והזמרות הוותיקים היא מירי אלוני. גרון ענק, קול וטכניקה מדהימה וסולם מעולה בשירתה. חבל שכמות השירים שלה קטנה מאד
כנ"ל רותי נבון- היא אמנם חזרה בתשובה אבל עם קול כמו שיש לה זה פשוט חבל
מאלה שכן אהבתי והוציא כמות שירים גדולה אך ירד ברמה אני אציין את רותם כהן- קצת פחות התחברתי למה שהוציא בשנים האחרונות
גם יהורם גאון והסגנון הדתי שהלך בו בשנים האחרונות 2019 ואילך כבר לא מדבר אליי.
גם אתי אנקרי בתקופות מוקדמות היתה מושלמת. כיום לא כל כך מדברת אליי בסגנון המסורתי דתי
אני מבין שהאומנים האלה מתחברים לפיוטים, לשירים מהבית אבל כשעושים את זה הרבה שנים כמו במקרה של אתי אנקרי-באיזשהו מקום זה קצת מעיק ומשעמם.מעניין שמפריע לל הסגנון הדתי של אומנים
ויורם למה פחותאני מבין שהאומנים האלה מתחברים לפיוטים, לשירים מהבית אבל כשעושים את זה הרבה שנים כמו במקרה של אתי אנקרי-באיזשהו מקום זה קצת מעיק ומשעמם.
מאותה סיבה של אתי אנקרי, כיוון שלא כל כך עושה לי את זה. זמר ענק אבל הסגנון שלו החדש פחות טוב ופחות מרגש. איאפשר להשוות את השיר הזה לקלאסיקות שלו הישנות ואפילו האלבום עם עמיר בניון "כביום היוולדי" היה מעולה. כעת, פחות מרגש בסגנון הדתי מסורתי.ויורם למה פחות
אוקימאותה סיבה של אתי אנקרי, כיוון שלא כל כך עושה לי את זה. זמר ענק אבל הסגנון שלו החדש פחות טוב ופחות מרגש. איאפשר להשוות את השיר הזה לקלאסיקות שלו הישנות ואפילו האלבום עם עמיר בניון "כביום היוולדי" היה מעולה. כעת, פחות מרגש בסגנון הדתי מסורתי.
אבל הקלאסיקות של יורם ירדו בעיינך?מאותה סיבה של אתי אנקרי, כיוון שלא כל כך עושה לי את זה. זמר ענק אבל הסגנון שלו החדש פחות טוב ופחות מרגש. איאפשר להשוות את השיר הזה לקלאסיקות שלו הישנות ואפילו האלבום עם עמיר בניון "כביום היוולדי" היה מעולה. כעת, פחות מרגש בסגנון הדתי מסורתי.
לא הבנת אותיאבל הקלאסיקות של יורם ירדו בעיינך?
גם...
וכבר זמר בירידה רצינית אם מוגזם לשאול.
סבבה נבהלתי כול טוב . חשבתי השתנה רציתי לברר רקלא הבנת אותי
התכוונתי ש יהורםגאון זמר ענק ולגבי הקלאסיקות המרגשות- תמיד הייתי מאלה שהעריכו אותו. אבל כשאת באה לשמוע שיר חדש שלו כמו שהוציא בעת האחרונה, הלב רוצה לשמוע ישר את השירים האהובים משנות ה- 60, ה- 70, ה- 80 ואפילו השירים משנות ה-90. תמיד אתחבר אליו ואראה אותו סבטופ של הזמרים בישראל. הוא לא בירידה אצלי. פשוט הפרק החדש שלו במוסיקה קצת לא מדבר אלייי בשנים האחרונות.
לא, אני לא שונא. אני חלוק לגביו אבל אין לי שום דבר כנגדו.בטח גם חסר לך עידן ריכל ששונא וקצת אהבת שירים שלו
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.