שאלה קטנה..

אסף כץ

New member
שאלה קטנה..

שלום, לפני חודש וקצת התחלתי ללמוד קפוארה, ולפני שהתחלתי את זה הייתי יושב כמעט כל הזמן על המחשב. מפה תוכלו להבין שהכושר שלי לא במצב טוב, ופה השאלה שלי: אני מעוניין לפתח גמישות וקורדינציה, אולי תוכלו להמליץ לי על תרגילים? גם קישור לאתר יהיה מצויין. ושאלה נוספת אחרונה: ראיתי ילדים שמתחילים ללמוד קפוארה עוד מגיל ממש ממש צעיר. האם גיל 15 הוא גיל מאוחר מדי בשביל מי שרוצה להתחיל ללמוד? תודה מראש
אסץ כץ

zakomea

New member
...

אני התחלתי ללמוד בגיל 14 אז אתה בסדר
איפה אתה לומד

אסף כץ

New member
אני לומד בגבעת אלה (צפון) עם מורה

בשם אנדרי. ובקשר לתרגילים, אתה יכול להמליץ לי על כמה? תודה ותודה מראש
אסף כץ

yanivtil

New member
מניסיוני האישי...

הדבר הכי טוב שתוכל לעשות לעצמך זה לבקש תרגילים מאדם אחד בלבד- המאמן שלך. הוא מכיר אותך,מכיר פחות או יותר את היכולות שלך ואת הנקודות בהן אתה צריך להשתפר.לכן,הוא יוכל להתאים לך את התרגילים בצורה המיטבית. אם וכאשר אתה פונה אליו (עשה זאת!) עמוד איתו ביחד היטב על הנקודות הבאות: 1.גמישות איזה חלק/איבר עלי לשפר? 2.איזה תרגיל משפר מה בדיוק. 3. חשוב מאוד- איזה חימומון/חימום לעשות לפני התירגול? (שים לב,מתיחות של שרירים קרים אינם מועילות כמעט כלל ולפעמים אף מזיקות! ככל שהשריר חם יותר בזמן המתיחות- כך הן יעילות יותר!) לעולם אל תוותר על חימום! 4.הסעיף הכי חשוב- כיצד להימנע מכאבים מיותרים? איזה תנועות אסור לעשות? איזה תחושות או כאבים ירמזו לי שעלי להפסיק מיידית את המתיחה? אל תעזוב אותו עד שהוא עונה לך על 4 הסעיפים תשובות שיספקו אותך. אני בטוח שהוא ישמח מאוד לעזור וישמח לראות שאתה רוצה לעבוד בבית. בהצלחה, יניב. (אשמח מאוד אם תחזור אחרי שדיברת איתו ותשתף אותנו בתשובות שלו לארבעת הסעיפים!)

אסף כץ

New member
תודה לך ../images/Emo70.gif אני בהחלטת אשאל אותו את

השאלות שנתת לי. השיעור הבא שלי יהיה רק ביום ראשון, אני אשתדל לענות בקרוב תודה על העזרה, אסף כץ

למעלה