שאלה קטנה...

Turquoise19

New member
שאלה קטנה...

שלום ליורדים הנכבדים. רציתי לדעת, אם יש פה מישהו שגר בוונקובר, קולומביה הבריטית (BC), קנדה? אני צריך כמה פרטים בנוגע להגירה לקנדה בכלל ולעיר הספציפית הזאת בפרט בתוך פחות משנה (בתקווה ואצליח לחסוך מספיק כסף ללימודים שם...) בתודה מראש.

mesty

New member
מה אתה מתכנן לילמוד?

אני בקרוב גם רוצה לטוב לקנדה, אני לא יודעת בדיוק היכן בני משפחה שלי גרים בקנדה אני גם רוצה לימוד אין לי מוסג מה אני צריכה כדי שזה יקרא, אשמח לפטפט איתך וללמוד יחד איתך על התהליך מיסטי

Turquoise19

New member
יחסים בינ"ל..

בתקווה ואני אוכל... אני יודע שאני צריך אשרת סטודנט, אני חוסך כסף בינתיים (כמה שאפשר לחסוך בימינ...
), ובאוניברסיטת UBC. אני יודע שיש אפשרות לקבל מלגה, אני צריך לבדוק את העניין, אבל מה שיותר חשוב הוא למצוא שם עבודה, וכנראה שזאת תהיה עבודה שחורה, אלא אם כן אני אהיה סטודנט, ובמקרה הזה למיטב ידיעתי אני אוכל לעבוד בתחומי הקמפוס של האוניברסיטה או הקולג´ בה/בו אני אלמד.. הכל רק בהתחלה לצערי, אבל אני לא מתכוון להישאר פה, הגיע הזמן לפתוח דף חדש במקום טוב יותר. אם יש פה מישהו מוונקובר שיכול לספק לי עבודה או לתת לי פרטים לגבי מקומות עבודה טובים + שכירת דירה וכלכלה, אני אשמח מאוד. תודה רבה, ושבוע טוב.

למעלה