שאלה קטנה

איילתי

New member
שאלה קטנה

יש פה מישהו שגר במדריד

איילתי

New member
ושוב שואלת...

אז או שאף אחד לא גר פה במדריד או שסתם אתם לא עונים לאנשים חדשים, מה אתם אומרים? אני רוצה להאמין באפשרות הראשונה.... מקפיצה בכל מקרה

האפשרות השלישית

אף אחד מחברי הפורום האקטיבים לא גר במדריד,וגם לא עונים פה לאנשים חדשים...רק אחרי שעוברים ת´מבחנים את יכולה להפוך לחברה רישמית בפורום... או אם יש לך קומבינות או פרוטקציות...

תאמיני לאפשרות הראשונה......../images/Emo70.gif

זה לא עניין של לא לענות לחדשים מכיון ופה כולם חביבים ומגיבים כאשר יש להם מה להגיב...ובנוסף לזה, לכל תשובה להודעה חדשה צריך לתת קצת זמן ו סבלנות ולתת לאנשים הזדמנות לראות הודעות חדשות. לא כולם גולשים פה כל יום ורואים הודעות ותגובות חדשות. אני גולש פה כבר שנה ולא ראיתי אף אחד שגר במדריד.... ולגבי התשובה של "מוכר הגפרורים" (היום הוא "מוכר גפרורים" מחר הוא "אנרכיה"... אני לא יודע מה הוא יהיה ביום שישי....אני לא חושב שהוא בעצמו יודע..
): אל תשימי לב, הוא כנראה שוב שכח לקחת את ה-
(קחי הכל בהומור....) Adios Amigos!!

ליילה

New member
ברוכה הבאה לפורום

לא רק שאנחנו עונים לאנשים חדשים , אנחנו שמחים על כל אחד חדש שמצטרף. אני חושבת שפיטנס צודק ואין פה אף אחד ממדריד, אבל עכשיו מרגע שהצטרפת....כן, יש לנו מישהו במדריד - את
שיהיה לך יום כתום

מכל ספרד דוקא במדריד בחרת?

יש יפות הרבה יותר ממנה. נו טוף, תהני בכל מקרה (ותתרגלי להוציא את הלשון - כמו הספרזים סמזברים עם הלסון בחוס)

למעלה