שאלה קטנה..

only for a sec

New member
שאלה קטנה..

עד לא מזמן הייתי בתולה.. אומנם מינית ומאוננת אבל לא הכנסתי אצבעות ממש,נדיר שזה קרה
בכל מקרה
מעולם לא פחדתי מסקס,מחדירה
ולפני שבועיים בערך שכבתי לראשונה,יותר נכון ניסינו
הכאב היה בלתי נסבל.. ככה שלקח לי ולחבר שלי הרבה נסיונות עד שזה הצליח. נסיונות שנפרשו על הרבה ימים הכוונה.
הייתי מאוד מגורה ורטובה ועדיין זה לא הלך .. אז חשבנו שהעניין הוא שילוב של שנינו,גם הוא בעל עובי מכובד,וגם שאני אולי טיפה צרה יותר
שכבנו איזה 3 פעמים מאז, עדיין כואב לי, אבל הולך ומשתפר..
עכשיו לשאלה שלי..

אני מצטערת אם זה נשמע דבילי, אני לא מנוסה ממש, וזה מסקרן אותי אם זה הגיוני.
הבחור אמר לי שכשהוא חודר הוא מרגיש ממש כל פינה כי זה נורא נורא צר
ואז כשאני מתרגלת אליו, והוא כבר בפנים, הוא בקושי מרגיש כי אני רחבה מאוד אפילו יותר מהרגיל?!
אציין שזה לא נאמר בטון של ביקורת, סתם כעובדה מבחינתו
אבל עדיין
איך יכול להיות שאני עדיין סוג של סובלת בכל פעם ומצד שני הוא לא מרגיש כמעט כלום?

אני חושב שעדיף לתת לנשות הפורום לתת את דעתן פה

אבל נראה לי שאתם צריכים יותר משחק מקדים, כי בסופו של דבר צריך חימום מתאים לפני פעילות גופנית...
רשמת הרי שבהתחלה הוא מרגיש שאת צרה ואח"כ שאת רחבה - כלומר הדם עוד לא התאסף באיבן המין, הוא לא "התנפח" ונהיה "רך" (בגדול זיקפה נשית?) ואת כנראה נכנסת לאקט לפני שאת מוכנה.
קחו יותר זמן התחרמן, להלטף, אולי לאונן זה לזו מבלי להחדיר

Sharoman

New member
קודם כל ברוכה הבאה ומזל טוב

זה המקום לשאול "שאלות דביליות" כפי שאת מכנה אותן כך שאין לך על מה להתנצל :)
כפי שכנפיים אמר, את המידע המדוייק ביותר תקבלי מנשות הפורום.
אבל, גם לי נשמע שאתם צריכים קצת יותר משחק מקדים, ולא ישר לדחוף אותו פנימה.
תנסו לראות אם ועד כמה כואב בהתחלה, אם עדיין כואב לך תבקשי מחבר שלך לצאת, ושיחדיר לך 2-3 אצבעות לכמה דקות ואפילו שירד לך תוך כדי.
המטרה היא להגביר את הגירוי שלך ולהרחיב מעט את פתח הנרתיק כדי שיהיו לו קל יותר להיכנס (מבלי להכאיב לך).
מצידו, הוא נמצא בצד השני של בדיוק אותו מצב, שבו את פשוט לא רטובה מספיק, ולכן בהתחלה הוא מרגיש יותר לחץ, אבל ככל שאת נפתחת ונרטבת יותר יש יותר סיכוך והוא מרגיש אותך פחות.
לגבי הכאבים עצמם, שמעתי בעבר על בחורות שעדיין כאב להן ואפילו עדיין דיממו מס ימים לאחר הפעם הראשונה, למרות שלא שכבו שוב באותם הימים עם בן זוגם ולרוב המצב היה נורמאלי ותקין.
אבל, כדי להיות בטוחים שהכל בסדר, וגם כדי לקבל כמה שיותר מידע שהוא כמה שיותר מדוייק הייתי ממליץ לך בחום לפנות (רצוי יחד עם חבר שלך) לרופא/ת הנשים שלך, ובהקדם כדי להיבדק ולקבל חוות דעת מקצועית.
אל תשכחו לשאול לגבי גילוי מחלות מין (שימי לב שמדובר במחלות שעוברות לא רק דרך מגע מיני ועדיף להיות בטוחים מכל הבחינות), גלולות נגד הריון, קונדומים ואמצעי מניעה אחרים.

only for a sec

New member
תודה לשניכם,

אנחנו שנינו מוגנים מכל הבחינות :)
תודה לשניכם על העצות,
אני דווקא כן מאוד רטובה.. אולי כן כדאי להוסיף אפילו יותר זמן למשחק מקדים..
אבל פחות התכוונתי לשים דגש על למה כואב לי
השאלה שלי יותר הייתה איך זה הגיוני שהוא טוען שאני רחבה מאוד (אודה ואתוודה שזה צבט לי קצת כאילו אמרו לי שיש לי קטן) ולא מרגיש כמעט
כשלי עדיין כואב, גם תוך כדי
או שבכל מקרה סביר שיכאב לי לא משנה מה הולך לי שם למטה, כי אני עוד בהתחלה?
טוב הסתבכתי קצת

לא יכול להיות שאת גם צרה מאוד

וגם רחבה מאוד בו זמנית.
מה שיותר סביר הוא שבהתחלה את מאוד מכווצת וככל שאת נהנת יותר ונרטבת יותר- את נרגעת והשרירים קצת מתרחבים. זה תקין ורצוי מאוד!! ושלא יהיו לך ציפיות להמשיך להיות מכווצת וכואבת- כי הרעיון הוא להנות ולא לכאוב ולסגור..
עוד דבר שאני חושבת עליו-
זה שבפתח הנרתיק=שריר הסוגר החיצוני, את מאוד צרה ומכווצת (זה טבעי לגמרי) ובפנים, בתוך הנרתיק, את רחבה יותר (ככה זה אצל כולן).
לכן הוא מרגיש הרבה לחץ על הזין בכניסה ופחות ב"עומק".
ככה זה מרגיש אצל כולן.
אצל נשים ששרירי רצפת האגן חלשים, לא יהיה לחץ גדול בכניסה. אפשר לשפר זאת בעזרת תרגילי כיווץ (תרגילי קיגל).
&nbsp
אגב, לחבר שלך יש ניסיון עם עוד נשים?
אל תעלבי ממנו, סביר להניח שהוא רגיל ליד ימינו שיודעת ללחוץ על הזין בחוזקה ובאופן אחיד יחסית- משהו שלא דומה בכלל לתחושה של כוס.

only for a sec

New member
האמת שיש לו

אבל כן אני מנסה לקחת את זה בערבון מוגבל...
תודה רבה על התגובה!!

00Natalie00

New member
מכירה את זה

אני לא בתולה וכבר שכבתי עם גברים והיה בסדר אפילו הפעם הראשונה שלי לא כאבה (קצת.. אבל לא ממש)
אבל עם החבר הנוכחי שלי כול כך כאב לי כול פעם שהלכתי לגניקולוג כי חשבתי שיש לי דלקת או חיידק טורף בשר.
מסתבר שאין לי כלום וקיבלתי את התשובה "יותר משחק מקדים אולי את לא רטובה מספיק אל תיהי לחוצה" אבל אני לא לחוצה אני רטובה אנחנו משתמשים בשמן סיכה ועדיין ההחדרה לוקחת כמה .. שניות של "איה כוסאמק"
הגודל שלו מכובד ויכול להיות שאני קצת צרה אז קודם כול הוא יורד לי לפני לרובה אני גם גומרת לפני ו.. קצת עבודה עם 2 אצבעות בפנים והכול בסדר.. פשוט קצת צריך להרחיב לפני.
ואין סיכוי שהוא לא מרגיש אותך כשהוא בפנים לא קיים, אולי הזיקפה שלו יורדת אבל את לא יכולה להיות רחבה מידיי, זה ואגינה לא תהום.

לדעתי

לא נשמע שאת לא מגורה מספיק
אני מהמר על וגיניסמוס
תחפשי בגוגל
בעיקר זה שאת כנראה לא מאוד צרה לפי המשך דברייך
בקשר לזה חפשי שרירי רצפת האגן או שיטת קגל

לא, אני ממש לא מבין

זה שיש לי יד חלשה לא אומר שאני לא יכול לסגור את האגרוף
וגיניסמוס הינו כיווץ לא רצוני של השריר שמונע חדירה
זה לא אומר שהשריר לא ארוך, חסר גמישות ורפוי כשהוא לא מכווץ באופן לא רצוני - (יש נשים עם נרתיק יותר רחב ויש עם יותר צר)

מה שמביא אותי למסקנה שאם היא לא תטפל בווגיניסמוס זה סוג של חיזוק

לא הצעה

פשוט היתה לך קצת יותר הבנה על איך השרירים עובדים שם ואיך זה מרגיש כשחודרים אליך ואתה מכווץ/מרפה.
להשוות את שריר הסוגרים לשריר המוטורי של היד זו לא השוואה נכונה. זה ממש לא אותו שריר והוא לא מתנהג דומה..

אל תהיי קטנונית

כשכתבתי את הדוגמה תהיתי אם תתאפקי וחשבתי שתביני ולא תצמדי לפרטים

תכלס
כדי ששריר בכיווץ לא רצוני יכאיב הסוגר אפילו לא צריך להיות סגור לגמרי, הכיווץ עצמו מכאיב
אני לא מבטיח שזה כך, אבל ככה זה נשמע לי
בכל מקרה זו אפשרות

אין לי קושי להבין

למה שריר פתח הואגינה יגרום לכאב כאשר הוא מכווץ-
יש לי קושי להבין איך אתה טוען שיש לה גם כיווץ לא רצוני וגם חולשה של השריר בו-זמנית..
&nbsp
עכשיו בוא רגע נהייה קטנוניים,
מכיר את התחושה שאתה מכניס אצבעות לכוס ובפתח הוא די צר ולוחץ ואז ברגע שאתה עובר את הפתח אז הנרתיק די מתרחב?
מעולם לא הרגשתי כוס שהיה צר ולוחץ גם בשלב שעוברים את הפתח.
לפעמים הפתח יותר מכווץ ולפעמים על ההתחלה אפשר להכניס 3 אצבעות- אבל בפנים אצל כולן זה הרבה יותר רחב. וזה ממש לא קשור לחולשה של רצפת האגן.

אל נא לבלבל רטיבות עם "מוכנות"

תשימי לב שרק אחרי שהאיזור מתחמם, הדם מתאסף - אז האיזור נהיה נפוח יחסית ורך - זה סימן טוב למוכנות. רטיבות יכולה להיות לך עוד לפני המגע ועל אף שזה מעולה, זה לא מה שקובע

תקשיבי

זה שאת מגורה ורטובה זו התחלה טובה אבל לא מספיקה
הוא צריך (לפחות בהתחלה) לחדור אליך לאט ולצאת ולהשתמש ברטיבות החיצונית כדי להרטיב את האזור הפנימי
בהתחלה כמובן שהמקום צר וככל שמכניסים ומוציאים יותר המקום מתרחב
אולי תנסו קודם להאריך את המשחק המקדים ולהחדיר אצבעות לריכוך המקום ורק אז שיחדור לתוכך
&nbsp
בהצלחה

&nbsp

seymore butts

New member
ואנאלי - ניסיתם?

שם את לא תלויה ברטיבות, פשוט מורחים מספיק חומר סיכה ועושים את ההכנות הדרושות עם הרבה סבלנות וקשב.
עם פרטנר שיודע מה שהוא עושה את יכולה לגלות דרך התחת שלך עוצמות אורגזמה שלא העלית על דעתך שהן קיימות.
זהירות - זה ממכר !

למעלה