שאלה קטנה

maayan197

New member
שאלה קטנה

מקווה שזה לא נשמע טפשי...
אני בשנות ה-30 לחיי.
יצאתי ביום שלישי האחרון בערב לדייט ראשון עם בחור ממש נחמד. היתה כימיה והבחור החמיא לי לאורך כל הדייט
הדייט נמשך כשלוש שעות ,עד חצות, ובסופו היו מספר נשיקות.
חשוב לציין שלפני הדייט דיברנו בטלפון שיחות ארוכות מספר פעמים (בכמה ימים שונים)
את הדייט חתמנו בנשיקה והוא אמר בסוף הדייט שהיה לו ממש ממש כיף.
הכרתי אותו דרך חברים שאמרו לי שהוא מחפש משהו רציני בלבד.
בקיצור עד עתה לא שמעתי ממנו.
לא מקובל להתקשר/ לשלוח מייל יום למחרת אם הבחור בעניין?
כדאי לי לדעתכם להחליט עם עצמי שאני עוברת הלאה?
תודה,
מעיין

יש מעין משחק כזה אחרי דייט ולא תמיד רוצים

להתקשר ישר. אישית חושבת שזה די סיטואציה מרגיזה.
מה לגבי לסמס לו? אולי הוא לא באמת היה בעניין?

אולי שווה לשאול את החברים המשותפים מה קורה איתו ולמה לא התקשר אלייך, שינסו לברר עבורך.

בהצלחה ואל תשכחי לעדכן

sweetdreams

New member
יש לך שתי אופציות..

לחכות שהוא יתקשר, ולהתלבט כל הזמן הזה האם זה יקרה, האם כך מקובל, האם את אמורה בכלל לעבור הלאה..
שזו אופציה בהחלט אפשרית, ושהרבה נשים נוקטות בה, אבל היא מאוד.. פאסיבית!

ויש לך אפשרות לקחת יוזמה, להתקשר אליו בעצמך, להגיד לו שהיה לך ממש כיף בדייט האחרון ולשאול אם הוא מעוניין להפגש שוב!
זו גישה קצת יותר מסוכנת, כי אם הוא לא מעוניין אז הוא יגיד לך ״לא״ בצורה מפורשת, במקום לשחק משחקים ולהתחמק ממך, כמו בגישה הראשונה.
אבל מצד שני, למי יש סבלנות לכל המשחקים האלה? רוצה, רוצה. לא רוצה, לפחות תדעי מזה, ותעברי הלאה בלי לבטים מיותרים.

ואגב, אני *ממש* לא מסכימה עם קודמתי, ומאוד לא ממליצה לערב את החברים המשותפים שלכם בעניין הזה.
גם מכיוון והסיפור שלהם הסתיים בכך ששידכו בניכם, עכשיו עליכם להתנהל לבד, ללא התיווך שלהם.
וגם כי באופן כללי הגישה שלי אומרת שכשאת מנהלת את עניינייך, את צריכה לשבת במושב הקדמי מאחורי ההגה, ולא במושב האחורי, מאחוריי מי שמתנהל עבורך במקומך ומגן עלייך בגופו.

תהיי בטוחה בעצמך, תתקשרי ותבררי את העניין בעצמך. הוא רק יעריך אותך יותר על כך שלא חיכית לו ו/או הסתתרת מאחוריי אנשים אחרים. וגם אם לא, אז מה שהכי חשוב כאן הוא שאת תפסיקי להיות תלויה בגחמות והתנהגויות של אנשים אחרים, ותווסתי את חייך באופן שאת מוצאת לנכון.

למעלה