שאלה קטנה

lena89

New member
שאלה קטנה

היי סגרתי היום את הטבעת פעם ראשונה על 5 ורציתי לשאול לפי הניסיון שלכם מה התזונה צריכה להיות אחרי יומיים נוזלים?

אופירA

New member
מנהל
לי ידוע על 24 שעות נוזלים אחרי סגירת טבעת

לאחר מכן 24 שעות כלכלה רכה, ומכאן והלאה אכילה רגילה לפי מה שאת רגילה תמיד לאכול. יתכן שההוראות של הרופא שלך שונות. אז רצוי שהוא יגיד לך מה הוראותיו המדוייקות.

דורית51

New member
לי קבעו סגירה ראשונה ל-14/9, אשמח אם תעדכני

על ההשפעה אחרי הסגירה הראשונה, האם מרגישים באמת הגבלה משמעותית? האם ניתן לשתות באופן חופשי? וכדומה... תודה מראש

סגירה פעם ראשונה

נותחתי לפני 4 שבועות בדיוק . הבוקר ב7 היה לי תור לסגירה ראשונה ב8.15 כבר הייתי חזרה באוטו. ד"ר אבינח סגר 5 cc אח"כ עולים למעלה לרנטגן שותים מעט בריום ותוך שניה מודיע הרופא שהכל תקין. יורדים חזרה להמתנה של ד"ר אבינח שותים שתי כוסות מים בנתיים ד"ר אבינח מסתכל על הצילום ואם הכל תקין - הביתה. עבר לי בקלות השתיה ובמשך היום לא היתה בעיה. שימשיך כך

אופירA

New member
מנהל
אינך יכולה ללמוד מאחד לשני בנוגע להגבלה

כל אחד ומבנה הקיבה הפרטי שלו. יש מי שירגיש הגבלה משמעותית, ויש מי שלא ירגיש שום הבדל במשך כמה סגירות. חובה לשתות באופן חופשי. אם לא מצליחים לשתות 3 כוסות מים אחרי הסגירה חובה לחזור לחדר הרופא ולפתוח קצת. אם חוזרים הביתה ואחרי כמה ימים משום מה לא מצליחים לשתות חופשי, חייבים ללכת ולפתוח. המעבר בטבעת חייב לאפשר שתיית נוזלים באופן חופשי.

השריף100

New member
אין לי מושג איך קיבלתי את השם בשורה למעלה ../images/Emo2.gif

אני זו שסיפרה איך היה לי אתמול . אופירה צודקת ,לדעתי. בקשת לדעת איך היתה ההגבלה אחרי הסגירה וזה מה שסיפרתי לך. שיהיה לך בהצלחה רבה.

lena89

New member
אז ככה...

כמו שאמרו זה משתנה מאחד לאחד, היו איתי שתי נשים שעברו את הניתוח באותו יום כמוני, והן לא הצליחו לשתות הן שתו משהו כמו חצי כוס ולא יכלו יותר אז ד"ר אבינוח פתח להן 1. לי לא הייתה כל בעיה לשתות כמובן ששתיתי לאט. האמת התהליך הוא ממש פשוט, אני מודה שקצת נלחצתי כשראיתי את המזרק אבל הסתכלתי הצידה והדקירה היא ממש קטנה. ואז הוא מביא לך לשתות כמה לגימות של בריום (שונאת את הדבר הזה) ואת רואה לבד איך הוא מתעכל בגוף שלך, את רואה מין צל כזה במסך של הרנטגן שמגיע לטבעת, האמת זה די מגניב... וזהו ואז את שותה שתי כוסות מים לאט כמובן ואם אין בעיות את הולכת הבייתה. לי היה תור לשלוש וחצי, נכנסתי בארבע ובארבע וחצי אחרי כמעט שתי כוסות מים כבר הייתי בדרך ליציאה. אני עשיתי בסורוקה אגב. כמה זמן את אחרי ניתוח?

למעלה