שאלה קטנה...

tomizaur

New member
שאלה קטנה...

אני הולך היום להתנדב למשא"ז, לחבר שהולך להתנדב איתי יש כבר רישיון והוא סיים את התקופה של המלווה לפני כחודשיים, רציתי לדעת אם נוכל אני והוא לקבל נשק ולצאת לסיורים ברכב הפרטי שלו?? מישהו פעם אמר לי שלא נותנים למתנדבים לפני צבא נשק, אם אין שוטר שנמצא איתם.

אתה יכול לקבל

נשק אם אתה עושה מטווח לא פרטי אלא שהבסיס שלך הוציא אותך לגבי סיור ברכב הפרטי של החבר שלך אי אפשר בגלל שצריך גיל מסוים נדמה לי 20 וגם צריך לפחות שנתיים לנהוג לפני שאפשר להוציא רשיון משטרתי....

שלום30

New member
דובר כאן על רכב פרטי ולא על ניידת

מעניין לדעת אם יש הבדל בדרישות כלפי הנהג הרי סך הכל הוא לא יסייר בניידת ואין צורך ברשיון משטרתי תברר ותן תשובה

עדיין ....

לפי מה שידוע לי כי גם אני ביררתי אם אני לא טועה צריך שנתים ותק ניסיון.....

שכחתי משהו....

אתם יכולים לקבל נשק רק אם עשיתם מטווח ועם מבוגר שיוצא איתכם לסיור בלי מבוגר לא מקבלים נשק.....

מקבלים נשק בלי מבוגר.

רכב פרטי בסיור, שמים עליו קוז´אק או צ´קלקה או איך שאתם לא קוראים לזה. ולכן צריך רשיון משטרתי לנהוג עליו.

ברשותכם אוסיף כמה מילים.

רכב ששמו עליו קוז´אק (שהיא למעשה צ´קלקה) לא מצריך רישיון על ניידת.. זה נקרא משאזו"ר שזה למעשה תיגבור מערך הניידות הקורס של המשטרה. הנהג לא מחויב להיות עם רישיון משטרתי....!!! במידה והנהג יוצא עם שוטר במדים באוטו - הוא יכול להיות בכל גיל. במידה והוא יוצא עם מתנדב נוסף עליו להיות בן 20 וללא עברות תנועה.. בהצלחה לכולנו Kיציק

מתנדב

New member
kיציק לוי אתה צודק אבל דבר אחד

חדשת לי במידה והנהג יוצא עם שוטר במדים באוטו - הוא יכול להיות בכל גיל. במידה והוא יוצא עם מתנדב נוסף עליו להיות בן 20 וללא עברות תנועה, זה לא ידעתי שאם אתה יוצא אם רכבך הפרטי אתה חייב להיות מעל 20.

למעלה