שאלה קטנה

avinamal

New member
שאלה קטנה

מה החסרונות במסחר בחשבון חי ב MT4 מול עבודה עם ברוקר ?

libertycm

New member
האמת, תלוי בברוקר

רוב הברוקרים שעובדים עם פלטפורמת MT4 סובלים מאי יציבות רבה. הברוקר שאני עובד איתו (אחד מהם, אני עובד עם כמה) פתח גם הוא מסחר במערכת MT4 אך עדיין שמר את האופצייה להמשיך ולעבור במערכת מסחר נפרדת. אני ממליץ כרגע לא לסחור דרך MT4. שיהיה בהצלחה

avinamal

New member
תוכל לפרט לגבי ההמלצה ?

וגם להבהיר - כאשר אני פותח חשבון חי ב MT4, יש איזשהו ברוקר מעורב בפעולות שלי ? להבנתי MT4 מתווכים ישירות מול ECN, והעמלות סבירות. תוכל לנמק את ההמלצה ?

libertycm

New member
תשובה

העמלות לא משתנות בין פלטפורמת מסחר כזו או אחרת, זו החלטה של הברוקר איזה ספרייד לגבות. ההמלצה שלי היא חד משמעית לעבור אך ורק עם ברוקרים בחו"ל ולא מהארץ (mbtrading,oanda, tradestation), יש עוד כמובן אבל אלה מבחינתי הכי אמינים. אם אתה רוצה לקרוא קצת יותר על הברוקרים, אתה יכול לעשות זאת בלינק הבא : www.forexpeacearmy.com לגבי שאלתך על מערכת MT4, אני משתמש בה רק לצרכי גרפים ולא כמערכת מסחר, ישנן שמועות שכמערכת מסחר יש לה עדיין כמה באגים (לםחות אצל הברוקר שלי), כמו בכל דבר חדש, אני נותך לאחרים "להתגלח" במטרה לראות אם זה שווה להכנס בעתיד. שיהיה בהצלחה.

webguy

New member
?

עדיין לא נתקלתי בשום בעיה עם המערכת .... ואחד היתרונות זה האפשרות למסחר אטומטי לפי האיפיון של הסוחר .....

ofergpr

New member
חברות המשתמשות במ-MT4

נונתות שירות אדיר לליקוח - זוהי פלטפורמת מסחר מעולה, אשר עולה המון כסף להשתמש בה, ונותנת פיתרונות מלאים ועמוקים למשתמש. פורקס פלייס למשל משתמשים בה, אך הם לא היחידים. פלטפורמת המסחר היא אחד הכלים החשובים בבחינת חברת הפורקס איתה אתם הולכים לסחור, אל תזלזלו בכך!

avinamal

New member
ברור שבחו"ל...

אני פשוט מתלבט בין MBTrading ל Oanda. לא הצלחתי להבין אם MBTrading הברוקר קשור לפלטפורמה MT4 איכשהו (הכוונה מעבר לשימוש בה...)

libertycm

New member
מה ז"א קשור איכשהוא?

כמו כל האחרים, הוא נותן את האפשרות לסחור דרך הפלטפורמה הזו. במקום להתלבט, תחלק את הכסף בכמה ברוקרים, ככה הכי בטוח

למעלה