שאלה קטנה

שאלה קטנה

קודם כל שלום לכולם :) רציתי לדעת אם מישהו יודע בקשר להופעה של אביתר בנאי באלפנט ב-2.7 התקשרתי לברר פרטים ולברר אם אני וחברות שלי יכולות להכנס אני בת 18 וחברה שלי עוד מעט בת 17 ואמרו לנו שאם אנחנו רוצות להכנס זה צריך להיות רק בליווי מבוגר. למישהו יש מושג לגביי זה, אם הם באמת רציניים לגביי הכניסה עם מבוגר כי אנחנו לא מכירות את המקום ואנחנו ממש רוצות ללכת

creepy creep

New member
מאיזה גיל אפשר להיחשב כמבוגר?../images/Emo3.gif

אממ, אני לא יודעת ספציפית לגבי האלפנט כי עוד לא יצא להיות שם, וההופעה של אביתר תהיה הפעם הראשונה. אבל אני כן יכולה להגיד שברוב המקומות לא באמת בודקים ת"ז.. הייתי למשל בביט בחיפה, שגם שם הכניסה מוגבלת ל18+, לפני שהייתי בת 18, והמאבטח פשוט שאל בת כמה אני וזהו. מאיזה גיל מותר להיכנס לאלפנט לפי מה שהם אמרו?

GoaBoy

New member
בבקשה בבקשה

אני יודע שזה לא קשור לפורום אבל אני חייב כמות מסויימת של אנשים שיענו לי על השאלון לעבודה בפסיכולוגיה אז אם בא לכם לעזור אני אודה לכם מאוד. המשפט הנכון לגביך הוא: השכלת הורי היא עד 12 שנות לימוד/ השכלת הורי היא מעל 12 שנות לימוד (סמן את המשפט הנכון) השאלון: התשובות הן "מסכיםם בהחלט" / "מסכים במקצת" / "לא מסכים במקצת" / "לא מסכים בהחלט" לאחר הצבא אני שואף ללמוד באוניברסיטה הייתי רוצה להיות מהנדס מספיק לי להיות עובד במפעל הייתי רוצה להיות עצמאי בעל עסק פרטי הייתי רוצה להיות מלצר במסעדה אני אסתפק בשכורת מינימום הייתי רוצה לעבוד במקצוע יוקרתי מספיק לי להיות עובד בסופרמרקט כדי להיות מאושר הייתי רוצה להיות בעל תואר שני ואף שלישי מספיקות 12 שנות לימוד כדי להתקדם בחיים

sok777

New member
../images/Emo207.gif אני אמן חדש ...

היי, אני סער אורון, בן 18, אמן צעיר מהצפון. מלחין, כותב, שר ומנגן מגיל צעיר. בשנה האחרונה התחלתי להופיע בצורה רציפה ברחבי הצפון ובשבוע הקרוב אני גם מגיע להופעה בפרילנד בתל אביב (24.6, יום רביעי בשעה 22:00). אני מאוד מאוד אוהב את אביתר בנאי. לצערי, ביום של ההופעה באלפנט יש לי תוכניות קודמות.... אבל אני בטוח אגיע לאיזה הופעה, אולי אפילו בת"א. הנה המייספייס שלי, יש קווי דמיון בין היצירה של אביתר לזו שלי...: http://Saar.Oron.ws גיליתי רק עכשיו על הפורום אז נראה לי שאני אכתוב פה מדי פעם... :)) הזמנתי כבר את הדיסק החדש, אגב!

למעלה