שאלה קטנה

oreley15

New member
שאלה קטנה

שלום:) שמעתי שיש בחול המועד סוכות הופעה של יהודית רביץ בשהם. רציתי לדעת כמה פרטים על היום, השעה והמחיר. לפי מה שהבנתי זה בגן החבל וזה בחינם, אבל אני לא בטוחה. אשמח לתשובה בימים הקרובים. תודה:)

lia לייה

New member
בחינם?? ככה אולי אני אצליח לסחוב איתי איזו

חברה...! גם אני מעוניינת בפרטים

עד כמה שידוע לי...

אין הופעות בחינם בזמן הקרוב, וגם לא ידוע לי על הופעה במקום שציינת... אם שמעת מידע כזה או אחר על הופעה נשמח לשמוע, אבל לנו כרגע לא ידוע על אחת כזאת.

dw2322

New member
בבקשה

יהודית רביץ מופיעה ביום חמישי הקרוב, בשוהם (ליד מודיעין), 21:15, חינם. הסברים מפורטים איך מגיעים לשם (מכיוון גוש דן) יתקבלו בברכה.

ToMeTiN

New member
"הסברים מפורטים איך מגיעים לשם"

באדיבות nrg וwalla :) איך מגיעים ליער שהם: דרך כביש מס' 1 יורדים במחלף לוד ונוסעים צפונה. בצומת אל על פונים ימינה לכביש 453, בצומת נבלט פונים שמאלה לכביש 444, ומול שהם פונים ימינה לאזור התעשייה. נוסעים מזרחה עד הפנייה ימינה למעלה הגבעה. בהנחה שיער שהם זה ליד שהם:)

oreley15

New member
אה, זה בסדר...

ואני לתומי חששתי כבר שהולכתי כ"כ הרבה אנשים שולל:) תודה רבה על הפרטים, הצלתם נפש משועממת מישראל!

lolita205

New member
לא קשורה לפורום אבל

אני משוהם ויש את ההופעה היום וכן היא בחינם
למי שעדיין לא היה בטוח...

lia לייה

New member
אוף!! ../images/Emo10.gif

רבתי עם ההורים ואין הסעה. איזה דיכאון. זה לא ייאמן שעד שיש הופעה כל כך קרובה לכאן ועוד בחינם אני פשוט תקועה. :(

meital91

New member
אין תחבורה ציבורית לשם?

ממני כל ההופעות רחוקות כי כולן במרכז ואני ממש בצפון..... בכל מקרה מקווה שתצליחי להגיע....

lia לייה

New member
לא ישיר, ורק עד 20:15 כך שהייתי נתקעת בחזור..

היום פתחתי את העיתון של מודיעין והיתה המלצה ללכת להופעה. חבל, אבל לא נורא, העיקר שיהיו עוד הופעות

lolita205

New member
הייתה הופעה מדהימה ../images/Emo70.gif

היו מלאאאא אנשים, יהודית דפקה הופעה של שעה וחצי כמעט והקפיצה את הקהל והעמידה את כולם על הרגליים {בהתחלה כולם ישבו ועם הזמן כולם נעמדו..}. היא יודעת לתת הופעות מטורפות, אין ספק...

למעלה