שאלה קטנה

שאלה קטנה

למרות הניסיון הנרחב שלי ביחסים עם המין השני, מעולם עוד לא יצא לי להשתמש עדיין בצעצועי מין לסוגיהם למעט ויברטורים. רציתי לדעת מה ההבדל בין ויברטור לרוקט פוקט?

תכףאשוב

New member
אולי

כשמו כן הוא? ויברטור זה שם כולל לציוד שרוטט (כולל גם כלים חקלאיים לפרוק גושי קרקע כבדה לאחר גידול כותנה). רוקט פוקט הוא סוג של ויברטור למטרת הנאה מינית, קטן במיוחד (חל מתאים למי שגומרת מחדירה עמוקה), וחזק במיוחד. (ניתן להצמיד לדגדגן, או לשחק מסביב לשפתיים).

תכףאשוב

New member
נמפו, את נהדרת

אבל - כתבתי "אולי" למרות שאני כן יודע.

ההבדלים :

ויברטור נכנס פנימה לתוך הווגינה. רוקט פוקט מיועד יותר לגירוי חיצוני. יש אתר מקסים שנמצאת בו מוכרת און ליין. את יכולה להתייעץ איתה לגבי הסוגים והדגמים ואת יכולה גם להזמין דרכה. השירות מהיר ומאוד מקצועי, מניסיון .... תהני

wild orchid

New member
וויברטור

בדרך כלל בנוי בצורת איבר מין גברי (אם כי היום קיימים בשוק וויברטורים שלא כל כך נריאם כמו זין),מגיע בגדלים אמיתיים אלה או אחרים.הוא רוטט,מגיע לעיתים עם תוספתנים לגירוי נוסף של דגדגן ו\או חדירה אנלית,בדרך כלל עשוי מחומר רך כמו סיליקון (לא רק).וויברטור מיועד לחדירה (כמובן שאפשר להשתמש בו גם לגירוי חיצוני של הדגדגן). רוקט פוקט בדרך כלל לא נראה כמו איבר מין של גבר,יכול לבוא בצורת שפן,פרפר,דולפין או סתם נראה כמו מקל עם ראש רחב יותר.הוא קטן יותר מויברטור וגם הוא רוטט.עשוי מחומר רך או פלסטיק רגיל.לדגמים מסויימים יש ראש מתחלף.בגדול מיועד לגירוי חיצוני של דגדגן. דוגמא להמחשה... וויברטור

חופ שיה

New member
רוקט פוקט הוא לשימוש חיצוני בלבד

והוא נועד לגירוי הדגדגן העיקר אך יכול להיות נחמד גם אם שמים אותו על חיץ הנקבים (האיזור שבין פתחת הנרתיק לפי הטבעת) גם אצל הגבר וגם אצל האשה- עניין לניסוי וטעיה. גם רוקט פוקט הוא סוג של ויברטור בגלל הרטט (ויברציה) שהוא מפיק ולכן כדאי שתבהירי את עצמך לגבי הויברטור שאת מתכוונת אליו.

למעלה