שאלה קטנה ..

Falcor

New member
שאלה קטנה ..

שלום לכולם , קודם כל אני אתאר את הבעיה .. ככה יהיה יותר קל. יש לי PC עם חלונות 98 עליו , המחשב לא מחובר לרשת.. אבל יש עליו מידע אישי .. אני רוצה שהכניסה למחשב תהיה עם סיסמא ושם משתמש .. מישהו מכיר תוכנה כזו !? ..ואם כן מאיפה אפשר להוריד אותה ?!?

tralivali

New member
תשובה פשוטה

יש לך כמה אפשרויות 1- להכניס ססמה ב BIOS ואז הוא יבקש ממך את הססמה כאשר אתה מדליק את המחשב 2- להכניס ססמה ב WINDOWS ואז הוא יבקש ממך את הססמה כאשר ה WINDOWS עולה את 2 הסיסמאות ניתן לעקוף אך רק אנשים שיודעים מה הם עושים יכולים לעקוף את הססמאות.

Falcor

New member
אני רוצה לעשות סיסמא רק לחלונות ..

אין לי ב- BIOS אפשרות של סיסמא ל- BOOT . ובתוך חלונות הכנסתי כבר סיסמאות .. אבל הן מתפקדות רק לפרופילי משתמש .. כך שאם אתה מקיש ESC .. אתה גם נכנס :) אני יודע שיש תוכנות שמבקשות ממך סיסמא איך שהחלונות עולה ..

DaCritic

New member
תוכנה להצפנת קבצים

יש מספר לא קטן של תוכנות שיעזרו לך להגן על המידע באמצעות סיסמה. כרגע זכור לי שם של תוכנה כזאת - EMF (אני חושב... לא בטוח). מה שתוכנות כאלו עושות הוא להצפין ולהסתיר תיקיות שאתה מגדיר להן, וחשיפה שלהן רק ע"י הכנסת הסיסמא המתאימה. אחד היתרונות בתוכנה הספציפית הזאת הוא שהיא גם מסתירה את התיקיה, וכך קשה לדעת שיש לך מידע שאתה מסתיר. חפש ב-tucows.

למעלה