שאלה קטנה...

ברק17

New member
שאלה קטנה...

אני בתקופה הקרובה (שנה וחצי בערך) מתכוון לאסוף כסף כסף כדי לקנות ג´יפ אז השאלה היא לא איזה לקנות(אם כי זו גם שאלה טובה) אלא כמה יעלה לי בערך ג´יפ במצב טוב שלא יעלה הרבה לתחזק אותו ושהמחיר לא יהיה יותר מדי בשמיים הוא יעשה בערך חצי מהזמן שטח וחצי כביש בערך (אולי יותר שטח או יותר כביש) אני חשבתי על CJ6 או CJ8 אז מה אתם אומרים על ההחלטה שלי וכמה זה יעלה לי בערך ברק (אני לא בן 17 פשוט כבר כמה שנים לא החלפתי ניק)

-רוני-

New member
הי ברק שלא בן 17

ברוך הבא אין ספק שהרכבים שצינתה מעולים אך זוללי בנזין, יחסית מבין הג´יפים הם זולים בגלל מנוע הבנזין שלהם, טוב אחרי הקניה יתברר לך שחוץ מהבנזין אז השד לא נורא כלל יחסית לעמיתים ששותים סולר, וכאן נישאלת השאלה הניצחית כמה ק"מ תיסע בשנה ? בכדי לשכלל עלויות.

ברק17

New member
שאלת הקילומטרז´ הניצחית...

אך לצערי אני עדיין לא יודע כמה אסע אז אין לי תשובה בינתיים

-רוני-

New member
אז תלך על בנזין

עליות האחזקה, תיקונים, ביטוח, וטסט, הרבה יותר זולות.

ortazzz1

New member
לא כ"כ זול...

הרכבים הנ"ל עושים בממוצע 6 ק"מ לליטר, ואסור לשכוח שעם מנוע 4 ל´ הביטוח לא כ"כ צנוע....

הגיל

New member
לא לשכוח סמוראי

הרכבים שהזכרת בהחלט יעלו חיוך על פניך בשטח אבל כשתסתכל על המחוג של הדלק החיוך ימהל בעצב. עלות הקנייה שלהם נמוכה יחסית, וכך גם האחזקה השוטפת - למעט סעיף הדלק. הסמוראי גם מספק יכולת שטח טובה, אפשרות לשיפורים, עלויות שוטפות זולות - כולל סעיף הדלק והביטוחים ויותר נוח במידה מסויימת (גם לא פרייבט) בנסיעה בכביש. הסמוראי יותר יקר בקניה אבל יותר זול באחזקה. בכל אופן הינה לינק למבחן השוואתי שעשו בהגה לרכבים האלו http://www.moto4x4.co.il/asp/moto4x4/articles/articles.asp?id=275&page=4 גיל

למעלה