שאלה קטנה אלו 2 שירים עושים לכם את זה? אבל רק the best שלכם!!!
ו ותשחק New member 9/1/08 #2 יש הרבה... יותר מידי.. תלוי לפי המצב.. אבל תמיד תמיד שיר של אביב יעשה לי את זה.. חוץ ממילים שאני מדלגת עליהן.. המוסיקה שלו ישר חודרת אלי פנימה.. ומלא מלא.. מה שלך?
יש הרבה... יותר מידי.. תלוי לפי המצב.. אבל תמיד תמיד שיר של אביב יעשה לי את זה.. חוץ ממילים שאני מדלגת עליהן.. המוסיקה שלו ישר חודרת אלי פנימה.. ומלא מלא.. מה שלך?
ד דנידין 1 New member 10/1/08 #6 מה? אני לא כתבתי? אז הנה... הראשון בהחלט הוא: Listen to your heart by DHT השני הוא: Walk Me Home by Mandy Moore השלישי הוא (אפי' שאמרתי 2) Robbie Williams - Feel
מה? אני לא כתבתי? אז הנה... הראשון בהחלט הוא: Listen to your heart by DHT השני הוא: Walk Me Home by Mandy Moore השלישי הוא (אפי' שאמרתי 2) Robbie Williams - Feel
T touti New member 10/1/08 #5 תיקון לינק ללורה אשלי../images/Emo13.gif http://www.youtube.com/watch?v=ktUSIJEiOug
צ ציפי81 New member 10/1/08 #10 והנה שלי ABBA - Thank you for the music Dschingis Khan - Dschinghis Khan
ל לורה אשלי New member 10/1/08 #12 תגידי לי ציפי, מאיפה לך זה... אבל את יודעת מה אנחנו אוהבים. יפה מאוד
ק קוציני New member 10/1/08 #17 לא יודע למה אבל לא צורפו הכתובות לתגובה Supertramp - The Logical Song Kansas-Dust In The Wind