שאלה קטנה

שאלה קטנה

איך זה מסתדר שבסוף טוני הרוצח? הכוונה שלי היא איך זה מסתדר עם זה שראו את מרלנה רוצחת.... הוא הפנט אותה או משהו בסגנון מהתכסיסים שלו ושל האבא שלו סטפנו? ומה זה העניין שכולם מגיעים לאי? איפה הם היו לפני? הם לא מתו? את חלק מהם ראו ממש נרצחים אז זה קצת לא הגיוני:/ אני סקרניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

נכון זה לא הגיוני ספויילר

זה לא נשמע הגיוני שמרלנה לא הרוצחת אבל את צריכה לפחות לקבל את זה שהיא פגעה בחלק מהנרצחים כמו שראינו שהיא נאבקה בהם היו לה כוונות לרצוח אולי היא לא גרמה למותם אבל איך שראו שהם גוססים כמו מגי ומיקי ג'ק ,הופ שנאבקה בה ממש מזמן אם את זוכרת..אפילו סלסט מסכנה כמעט נרצחה גם היא וסמי אף היא נאבקה בה ויש עוד מלא קטעים.... מרלנה פגעה בהם@@ ואני בכל אופן לא יכולה לראות אותה נקייה בכל העסק הזה נכון שאומרים שטוני פגע בהם עם חץ והיא הייתה מהופנטת לדעתי היא לא עמדה והתבוננה. כבר ראינו את העובדות על המסך זה ידוע שהיא שותפה לפשע אבל מרלנה שותפה לרציחות ואשמה באותה המידה כמו שהוא

hillator

New member
ג'ספר

הסביר הכל בטגליינס.. בעיקרון אל תנסי למצוא היגיון בימי חיינו

2DH

New member
../images/Emo58.gifמאמר המערכת../images/Emo58.gif

על כנס המחזור של התיכון ... לא ראיתי את הסצנות האלה ובכל זאת מצאתי את זה (קצת ארוך אבל) ממש משעשע ... נוכח העבודה שבאמריקה אני לא רואה מה שאין בו מרלנה , אני אשאל: שווה לי לראות את כנס המחזור או שזה לא באמת שווה את הצפייה כי בעוד 4 שנים כשאני אראה את זה אני אתהה מי החזיר את היגלי ועל איזה סמים הוא היה כשהוא עשה זאת ?

abcd80

New member
../images/Emo58.gif תראי את זה

אני ראיתי את הסצנות של מסיבת המחזור והיה שווה באמת רק בגלל קלואי הביצ'ית

למעלה