ארגן
על כל בקבוק אורגינלי של ארגון הנשים שמייצר את השמן יש תאריך תפוגה. נתן לשומרו בתנאים טובים עד שנתיים. תנאים טובים זה אומר- מקום קריר ומוצל,אור הורס שמן, כל שמן ולא רק את הארגן. ארגן משמש בעיקר לתיבול . כלומר בסוף בישול נתן גם לזרזף ממנו על תבשילים להדגשת טעמים. וכן מיועד לתיבו לסלטים ,כמו זעלוקה, פלפלים קלויים ועוד. בארץ יש נסיון לגדל ואף הצליחו,זה עדיין לא בצורה מסחרית.במו עיניי ראיתי את הפירות של הארגן במיכלי איסוף בבית בד בארץ בדרום,אך הם לא מפרסמים בנתיים ,וזה עדיין בגדר ניסיון בלבד. יש לי אפילו מהפרי שגידלו בארץ פה אצלי בבית, לצורכי עיסוקיי.... בארץ עד כמה שידוע לי יש יבוא לא גדול,ויש להשיג אף בבתי טבע. אך איכותו אינה ידועה לי.יש האומרים שהשמן במקרים רבים עובר "אדאלטראשאן" שזה מה שנקרא, מתיחה של השמן על ידי מהילתו בשמן נוסף להשגת כמות גדולה מהזהב הזהב הזה...ולכן יש לקנות ממקור מוסמך שיכול אפילו להציג אנאליזות של השמן.כי רק כך קונים שמן טוב.... אל תקפצו עלי...אומנם זה רק שמן,אך כמו כל שמן כשמשלמים מחיר גבוהה צריך לדעת שמה שיש בבקבוק זה מה שרציתם... יש אפשרות אף לקנות דרך האינטרנט ממקורות טובים את השמן ולקבלו ישר הבייתה. בדרך כלל אתרים כאלה מציינים שהשמן שלהם הוא השמן שמייצר ארגון הנשים על יד אגאדיר...ושנחשב לשמן האיכותי. בהצלחה