שאלה קטנה..

Falcor

New member
שאלה קטנה..

שלום לכולם , דוד שלי מחפש שמן שנקרא ארגן.. ממה שהבנתי ממנו השמן הזה הוא מעדן.. (והדרך שבה הוא מופק קצת מוזרה.. ) בכל רציתי לדעת איפה אפשר להשיג בארץ שמן כזה ? תודה , FALCOR.

הודפי

New member
הפרי שממנו מופק שמן ארגן גדל רק במרוקו

אם אתה רוצה לדעת יותר על השמן נסה את הקישור הזה:

cial 1

New member
שבוע טו ואני לא מבינה על הפרי. רק על הכבשים

הכבשים המסכנים איך הם סובלים עך כך .ואתם מברבירם פרי שמה פרי שמן ארגן הוא באמת אורגני.. ועל זה הוא יקר מאוד? אני אתן תגובה ואתם תתעלמו ממני זה מתאים? גם לי שבוע טוב הדפי.. שאלה אתה מנהל פורום? כול שהוא... אשמח לדעת..? אם ???

באשדוד יש כמה שאתה רוצה.

חובה להקפיד על התאריך, יען כי, לאחר תקופה מסוימת, השמן מאבד את כל טעמו, איני יודע בדיוק מהי התקופה, אך זהו שמן נהדר בעיקר לסלטים, ובשום פנים לא לבישול. בתיאבון. אלי פילו

הודפי

New member
עלשלאמה די כאיי ליאהו...

מאיפה הבאת עכשיו את הגוזמה הזאת? איפה באשדוד? היש יבואן של השמן?

Falcor

New member
תוכל לומר לי בבקשה היכן באשדוד ?

דוד שלי משתמש בו כדי לתבל פלפלים.. הבנתי ממנו שחבל להשתמש בשמן הזה לבישול.

cial 1

New member
האם יודעים אתם איך מכינים את השמן. זה קצת קשה

קשה איך שהם מכינים וזה גם קצת דוחה. אבל התוצאה זה גם טעים ובריא. לא להכול? מי מכיר את הסלט הטעים עם הפלחים של תפוז מקולף על לקליפה שלו. עם הזיתים שחורים והשמן.וסחקה חרא? ניתן להין גם בשן הזיית והשן היקר ג'ית ארגן. כאלו זה בא מאפרגן? מצחיק. אני אענה לי שרוצה יודעת אני שזה מהכבשים ו.... מה.ו..... קשה קשה.!!!

wan

New member
ארגן

על כל בקבוק אורגינלי של ארגון הנשים שמייצר את השמן יש תאריך תפוגה. נתן לשומרו בתנאים טובים עד שנתיים. תנאים טובים זה אומר- מקום קריר ומוצל,אור הורס שמן, כל שמן ולא רק את הארגן. ארגן משמש בעיקר לתיבול . כלומר בסוף בישול נתן גם לזרזף ממנו על תבשילים להדגשת טעמים. וכן מיועד לתיבו לסלטים ,כמו זעלוקה, פלפלים קלויים ועוד. בארץ יש נסיון לגדל ואף הצליחו,זה עדיין לא בצורה מסחרית.במו עיניי ראיתי את הפירות של הארגן במיכלי איסוף בבית בד בארץ בדרום,אך הם לא מפרסמים בנתיים ,וזה עדיין בגדר ניסיון בלבד. יש לי אפילו מהפרי שגידלו בארץ פה אצלי בבית, לצורכי עיסוקיי.... בארץ עד כמה שידוע לי יש יבוא לא גדול,ויש להשיג אף בבתי טבע. אך איכותו אינה ידועה לי.יש האומרים שהשמן במקרים רבים עובר "אדאלטראשאן" שזה מה שנקרא, מתיחה של השמן על ידי מהילתו בשמן נוסף להשגת כמות גדולה מהזהב הזהב הזה...ולכן יש לקנות ממקור מוסמך שיכול אפילו להציג אנאליזות של השמן.כי רק כך קונים שמן טוב.... אל תקפצו עלי...אומנם זה רק שמן,אך כמו כל שמן כשמשלמים מחיר גבוהה צריך לדעת שמה שיש בבקבוק זה מה שרציתם... יש אפשרות אף לקנות דרך האינטרנט ממקורות טובים את השמן ולקבלו ישר הבייתה. בדרך כלל אתרים כאלה מציינים שהשמן שלהם הוא השמן שמייצר ארגון הנשים על יד אגאדיר...ושנחשב לשמן האיכותי. בהצלחה

liat77

New member
היי falcor

אם אתה מגיע לניו יורק צור קשר יש לי בבית 5 ליטר של שמן אראגן.

orly99

New member
ליאת היקרה ??? לאן נעלמת????

לאן נעלמת יקירתי . את מוזמנת להתקשר אליי כרצונך ... בכל שעה ושלחי לי מייל או מסר אישי מחכה .. לא דיברנו מזמן. שלך אורלי

cial 1

New member
|ממש ? עלות השמן או הכרטיס.

אזור שלם חנות בשלמותה אין 5 ליטר. אז בבקשה. קצת משקל לדברים ולכבשים המסכנים. שבוע טוב והכי חם שם דש חם למשפחת אלקיים החברים שלנו בני טס בעזרת השם יום שני אוטוטו.
לניו-יורק. שמור על הכול והאל אתכם לא כועס הכול בהומור. ממני

Falcor

New member
תודה רבה..

אבל לא נראה לי שאגיע לניו יורק בשנה הקרובה..

למעלה