...שאלה קטנה...

...שאלה קטנה...

אין כוונה, אין מיקום, אין תאריך וכנראה שגם לא יהיה בזמן הקרוב. אבל. הייתם רוצים לעשות מפגש פורום?

../images/Emo45.gif אם זה בא מההנהלה אז תארגנו משהו...

ותזמינו אותי ? (זה יכול לקחת גם עוד שנים) זה תלוי כמובן בגולשים\יוזרים\מתשמשים הרציניים . אני מבין שכולם בינתיים הגיבו לסרן. אם אין כוונה,אז אני לא מבין למה להציע. אבל אם כבר כתבת,אז אני חושב שאני יודע למה דווקא השבוע, זה בזכות מפגש הבלוגרים של תפוז
שהיה בעזראילי עם בצלאל,ואורי,ויובל ? שדבורית כתבה על זה בבלוגה ? על זה הגבתי לך בחמישי או שישי בפורום הזה. כי דיברו עליך במפגש , שיובל מחקה אותך בפורום בלוגים שלו עם ה-(
) . זה הכל בערך . יום טוב :0)

מאחר ומחקתם את הקטע שלי בשרשור אז אני אקצר אנ'לא מתכוון להגיע למפגשים ולא בגלל שאני הולך לשחק אותה ילד קטן ולהגיד שאם אלון בא אז אני לא .. אנ'לא מתכוון להגיע יותר למפגשים שקשורים לפורומים של תפוז בלי שום קשר אליכם .. כנראה שבגילי המתקדם הסעיף עצבים שלי רק מחריף ונהייתי פחות ופחות סובלני כלפי אנשים וירטואלים שמחפשים לראות עד כמה אני "אמיתי" או מזוייף ... (זייהו .. נגמרה החפירה אפשר להחזיר את האת למחסן הכלים שבחצר הפורום ../images/Emo3.gif)

Paranoid Eyes

New member
מה נהיה איתך?

מחקו כל מה שהיה קשור לזה. כולל אותנו? מה לקחת קשה עכשיו, מה יש לך.. גם ככה אתה באמת לא מעניין אף אחד.. סתום ת'פה דוד

א לקחתי קשה כלום כי אתם על הפיפס שלי! (נכתב בשפה שאת תביני כי מילים גדולות עושות לך כאבי ראש ../images/Emo3.gif) אנ'לא בא יותר כי בפעם האחרונה איזה שוטר מנייאק התלבש עליי ונתן לי קנס של 500 שקל וזייהו .. נגמר לי התקציב למפגשים הבאים ../images/Emo3.gif וגם אנ'לא בקטע של להיפגש עם הרבה אנשים במכה אחת .. לא לעצבים שלי יותר

לא ניסיתי לעשות מזה דיון אבל "זאתי" (סיוון תאכלי ת'לב שלך בגלל היוד המיותרת ../images/Emo3.gif) צריך להסביר לך הכל לאט ובמילים קטנות כי ככה זה כשאתה מדבר עם תמניה ../images/Emo3.gif

מיטללל

New member
אבל לא הבנתי,

למה אתה לא רוצה לבוא?
סתם. סתם. תסדר לי את הוגו :( (איזו הודעה מעצבנת. סליחה)

Paranoid Eyes

New member
תקשיב מר דוד

אני ממזמן הפסקתי להתייחס לזה, אליו ולכל מה שאתה מדבר עליו.. עברתי את העצבים האלו כבר ממזמן, בדיוק מה שאתה עובר עכשיו. כבר אמרתי לך בעבר שאני מבינה אותך, אבל גם אמרתי לך שפשוט תתעלם. הגבת פה כאילו מכריחים אותך לבוא. ואתה כן ניסית לעשות מזה דיון, כי בתגובה שמחקו לך התחרפנת ישר, כאילו מישהו אמר לך משהו בכלל. וכולה בגלל מה , בגלל שאמרו בצחוק שאם הוא לא בא, הם לא יבואו. יאללה ראבאק איתך, לך תשאף אויר, תחתוך אבטיחים או משהו. סאומו יא דרעק.

למעלה