ראיתי איזה פרק של csi miamiעונה 6 והתברר לי שספיד נהרג!(כן אני יודעת שזה בורות לחלוטין אבל לא יצא לי לראות את כל העונות) רציתי לדעת רק באיזה עונה זה קרה ואם תוכלו לכוון אותי לאיזה פרק זה בכלל יהיה מצויין... תודה תודה תודה
ספיד?, עונה 6?.. קודם כל עונה 6 רק התחילה לא מזמן אז הפרק שראית הוא אולי הראשון או השני ואף אחד לא מת (לפחות לא בפרק הראשון) דבר שני, ספידל מת בפרק הראשון של העונה השלישית.. אז למה התכוונת?
אבל עשו לו הלוויה וכל מיני... ואלכס ניתחה את הגופה שלו, כולל זה שהיא פתחה לו את החזה והבטן וכל מיני.. הוא היה מת טוטאלית. יש מצב שאו שאת טועה. או שבאמת דברים הזויים קורים במיאמי
למרות שיש לי אותו במחשב..אני מחכה ליום שני שתיגמר עונה 5. היה כתוב באתר של CBS על "מה יהיה בפרק הבא" והיה כתוב משהו בסגנון "האם ספידל לא באמת מת" ואז הייתה תמונה של אריק וספידל. נחכה ונראה....
אין לי מה לומר... מיאמי בהחלט הולכים ונהיים הזוים ביותררררררררררררררררר.... נראה לי שממש החליטו אי שם בהפקה של הסדרה להפוך את CSI מיאמי לסדרה בדיונית. שזה עלול לגרום לי לא לאהוב אותה כי אני שונא סדרות וסרטים יותר מידיי בדיוניים כמו דברים מהסוג הזה שלא הגיוניים
אלא אם כן הם יצליחו לשכנע אותי בסצינה ובסיטואציה על מה נסגר עם ספידל הפודל