שאלה קטנה...

שאלה קטנה...

ראיתי איזה פרק של csi miamiעונה 6 והתברר לי שספיד נהרג!(כן אני יודעת שזה בורות לחלוטין אבל לא יצא לי לראות את כל העונות) רציתי לדעת רק באיזה עונה זה קרה ואם תוכלו לכוון אותי לאיזה פרק זה בכלל יהיה מצויין... תודה תודה תודה:)

hadastorm

New member
משהו לא מסתדר לי...

ספיד?, עונה 6?.. קודם כל עונה 6 רק התחילה לא מזמן אז הפרק שראית הוא אולי הראשון או השני ואף אחד לא מת (לפחות לא בפרק הראשון) דבר שני, ספידל מת בפרק הראשון של העונה השלישית.. אז למה התכוונת?

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gif

ספידל מת בתחילת עונה 3.. ובעונה 6 מגלים שכנראה הוא לא באמת נהרג...

באמת? ../images/Emo2.gif

וואיי... דברים הזויים קורים במיאמי
אבל עשו לו הלוויה וכל מיני... ואלכס ניתחה את הגופה שלו, כולל זה שהיא פתחה לו את החזה והבטן וכל מיני.. הוא היה מת טוטאלית. יש מצב שאו שאת טועה. או שבאמת דברים הזויים קורים במיאמי
דברים לא מסתדרים לי !!!!

Lee1392

New member
אולי...זה היה הכפיל שלו,שהחליף את ספידי מתי ש

שספיד הלך לחופשה באיים הקאריביים

MeItOsH

New member
עדיין לא ראיתי ת'פרק...../images/Emo58.gif

למרות שיש לי אותו במחשב..אני מחכה ליום שני שתיגמר עונה 5. היה כתוב באתר של CBS על "מה יהיה בפרק הבא" והיה כתוב משהו בסגנון "האם ספידל לא באמת מת" ואז הייתה תמונה של אריק וספידל. נחכה ונראה....

טוב אמממ...

אין לי מה לומר... מיאמי בהחלט הולכים ונהיים הזוים ביותררררררררררררררררר.... נראה לי שממש החליטו אי שם בהפקה של הסדרה להפוך את CSI מיאמי לסדרה בדיונית. שזה עלול לגרום לי לא לאהוב אותה כי אני שונא סדרות וסרטים יותר מידיי בדיוניים כמו דברים מהסוג הזה שלא הגיוניים
אלא אם כן הם יצליחו לשכנע אותי בסצינה ובסיטואציה על מה נסגר עם ספידל הפודל

morsp

New member
היי יש לי שאלה

מישהו יודע באיזה פרק השתתפה נלי פורטדו בCSI-NY ? אם אני לא טועה זה היה בעונה השלישית... תודה

morsp

New member
+

תוכל/י לעזור לי ולהגיד לי היכן אני יכולה למצוא תרגום עברי לזה?

איי אני נורא מצטערת..

חיפשתי בכלמקום אפשרי אבל כולם היו לא זמינים
אני נורא נורא מצטערת

למעלה