שאלה קטנה

שאלה קטנה

קרה לכם פעם שהזמנתם חלום והוא באמת בא באתו הלילה ? כלומר ..אני בקשתי יום אחד לחלום על אהבה ..והיה חלום כל כך חזק על אהבה שעד היום הראש שלי קצת מסתובב מי זה .. אני מפחד טיפה להזמין עכשיו .. אז עם קרה לכם משהו דומה ..ובא לכם לשוחחח על זה טיפה אני השמח . תודה רבה ויום נפלא עמית

Variety

New member
חלומות מוזמנים

שיטת הזמנת החלומות, או בעברית צחה: Dream Incubation היא שיטה ידועה. אפשר לראות אותה בשיטת MILD קצת. הזמנת חלומות מאוד יעילה לחלימה צלולה מפני שאז אפשר לדעת מה יהיה בחלום ולנצל זאת לבדיקת מציאות. חלומות פז, Variety-

Variety

New member
הזמנת חלומות

הזמנת חלומות היא פעולה בה את מבקשת לחלום על חלום מסויים, ובסופו של דבר חולמת על אותו חלום. ישנן כמה שיטות לעשות כך. לפני השינה (אולי יקח כמה ימים), יש להגיד בלב (ולהאמין) את החלום שנרצה. כדאי לדמיין אותו או אפשר לבקש לחלום על משהו כמו "אני רוצה לחלום שוב את החלום ה...." או "אני רוצה לחלום על פתרון לבעיית ה...." את מבקשת את מה שאת רוצה לחלום עליו, בין אם זה סתם חלום כיפי או חלום שרוצים שיתן תשובה או תשומת לב לשאלה מסויימת שבליבנו. שיטה נוספת שתגדיל את הסיכוי לחלום את אותו החלום היא לקום לאחר כ5-6 שעות שינה, ולחזור לישון מהר כאשר החלום, או השאלה טריה בראש שלנו. זה מעלה מאוד את הסיכוי לאותו חלום. חלומות פז, Variety-

למעלה