שאלה קטנה

Gonzolio

New member
שאלה קטנה

יש מצב לקנות איפושהו בחנות בארץ או באתר ישראלי את כל האלבומים של לינקין? משהו יפה ככה בקופסה או משהו תודה על העזרה

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif אמ... את MTM אתה יכול לקנות בכל מקום

את השאר אני לא חושבת, אולי בחנות של LP באינטרנט
ואולי עוד מוכרים אלבומים שלהם ישנים איפשהו :| תנסה בחנויות דיסקים לא יודעת :S

GIANTG

New member
אני בספק שאת כל האלבומים...

אבל את שלושת המרכזיים, אני מאמין שכן.

SuperTom

New member
אני מניח שהכוונה ל-Box-Set

כלומר מארז של כל האלבומים של LP ביחד. אז התשובה היא לא, בינתיים, אבל עם קצב המסחור של וורנר זה עוד יגיע בקרוב ... בד"כ מארזים כאלו יוצאים לאמנים שיש בעברם יותר מ-3 אלבומי סטודיו וכמה אלבומים צדדיים, בעתיד הלא מאוד מאוד רחוק אני מאמין שיהיה משהו כזה, ומן הסתם אני אהיה הפראייר הראשון שיילך לקנות אותו ;)

SuperTom

New member
כי כזה אני...

אוהב את כל השטויות והספיישל אדישנס האלו. ולינקין תמיד מוציאים מהדורות מצוינות עם בונוסים שווים, אז למה לא להוסיף עוד פריט לאוסף וכמה דולרים לכיסים של וורנר החביבים :)

Punkd1

New member
במצבים כאלה ... מורידים את הבונוסים חחחחח

זה לא משהו ששווה את ההשקעה לפי דעתי ... למרות שגם אני פריק של לינקין חחחח כל דבר שיוצא שלהם אני חייב לראות / לשמוע .... יש דברים שעדיף להוריד מאימיול וזהו חחח

tomer tayeb1

New member
../images/Emo207.gif חדש פה :]

ממ קוראים לי תומר, בן 14, מנתניה שומע לינקין פארק מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זמן.. אמ מעריץ גם את אוונסנס,מיי כימיקל רומאנס,30 סקנד טו מארס,גרין דיי.. ועוד מלא.. אממ וזהו.. מקווה להשתלב :]..

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

יעע אתה שומע גם את MCR???
WELCOME :)

hitchhiker218

New member
../images/Emo80.gifהיי ברוך הבא=]

אני אביה מחור מסויים עם המפה=] אתה תשתלב בקלות

Gonzolio

New member
טעם טוב לבן 14

אני גם חדש פה יחסית אבל מזמן אוהב את לינקין אני כבר בן 20 אני אל זוכר שהייתי שומע לכל סוג של רוק בגיל 14 ככה שכל הכבוד לך תדע אולי תגיע לכיוונים מעניינים בטעם של מוזיקה כשתיגדל תהנה פה

למעלה