שאלה קטנה

moran500

New member
אח שלי נדבק לסינס מגלגלצ../images/Emo9.gif

והאחרים מכירים אותה בתור "זאת מהוולפייפרים במחשב שמורן שומעת את הדיסק שלה בלופים" אמא שלי אמרה שלפחות מבינים מה היא שרה (מבחינת דיקציה)... ובשביל אמא שלי שלא אוהבת מוזיקה מודרנית זאת מחמאה גדולה

Free Lancer

New member
כולם שרים את השירים

ואני התחלתי רק משבוע שעבר
אחותי בת 6 שרה הכל..
מחבבים אותה...

SPFAN

New member
אצלי..

אחיות שלי אוהבות ת'סינגלים, אבל לא רוצות לשמוע את כל השירים בדיסק אכן - הן מפגרות) ואת ההורים שלי הכרחתי לשמוע ת'דיסק והם אמרו שיש לה קול ממש יפה ולמרות שבד"כ הם לא אוהבים ת'מוזיקה שאני שומע, זה דווקא ממש טוב

kelly holic

New member
../images/Emo99.gifאצלי../images/Emo99.gif

אצלי אמא שלי מהרגע הראשון שהיא שמעה את סינס יו בין גון היא התאהבה בשיר הזה ואמא שלי ממש לא אוהבת שירים רעשנים כאלה..היא שומעת אותו בקולי קולות שכל השכונה שומעת חח כל החברות שלי מדקלמות את השירים שלה את ביקוז אוף יו סינס יו בין גון והייזל אייז... כמעט כל מי שמכיר אותי יודע שלא כדאי להזכיר לידי את השם דויד או דייויד או כל מה שנשמע דומה ועוד לצרף מחמאה לשם
כל פעם שחברות שלי רואות את קלי בטלוויזיה או שומעות אותה ברדיו הם מיד מתקשרות אליי ואומרות לי...(איזה חברות חמודות
)

kelly holic

New member
בעע לא עניתי נכון על השאלה ../images/Emo122.gif

אצלי כולם אוהבים אותה מאודד חסר להם ולא!!!

ליאוריש

New member
אצלי...זה דווקא מצוין..הנה הסיפור

אבא שלי מאוד אוהב את קלי...בתקופת האלבום הראשון ואמריקן איידול...כי הוא אוהב זמרות עם קול גדול...אבא מהתקופה הישנה שאוהב ג'אז וסול. אמא שלי לא ממש מבינה במוזיקה (לדעתי חח) אבל אני משמיע לה לפעמים או מראה לה דברים...אבל כל העיתונים שקלי מופיעה היא מביאה חלק ביוזמתי חלק ביוזמתה למשל את רייטינג היא הביאה לי ואת מעריב לנוער...כי אני לא קורא את העיתונים האלה בדרך כלל. אחותי ממש התחברה לקלי. אחרי החרישה של גלגלצ אחותי כל הזמן since u been gone היא שרה את זה כל הזמן...אז עכשיו היא ביקשה שאני אביא לה את הדיסק...והיא מאוד אוהבת כמה שירים מהאלבום...את הסינגלים לרוב...והיא מאוד אוהבת את הביצוע של קלי לשיר של אנני לנוקס .why

מבחינת ההורים שלי

קלי היא המושיעה שלי תמיד ההורים שלי אמרו לי שאני אוהב רק בלונדיניות אנורקסיות וכשהם שמעו שאני אוהב את קלי הם שמחו פתאום
(הם עדיין לא ראו שהיא רזתה וצבעה את השיער
)

Free Lancer

New member
../images/Emo6.gif

היא עדיין לא רזתה, יש לה צמיגי פרחות. למרות שאצלה זה כזה יפהההההההההה

D4Ever

New member
אצלי גם אוהבים..

השמעתי לאחי ואחותי ועכשיו שניהם שומעים:) וגם חברים שלי, כולנו באותו ראש:) אגב אם מישהו ראה היום TRL נתנו למישהי שהצביעה לקלי לBTHE באתר כרטיסים חינם להופעה שלה! לא פייר:( גם אני רוצה!!!!!

14מתן

New member
הם לא יודעים נראה לי על קיומה....

בעצם אח שלי הגדול אוהב את SUBG ופעם אחת הוא אמר לי "היא לא מוציאה שירים פלצנים כמו האלה מכוכב נולד" גם אח שלי הקטן נראה לי אוהב את SUBG זהו.

למעלה