שאלה קטנה..

Jelly Beans

New member
שאלה קטנה.. ../images/Emo60.gif

אממ... איזה עוד להקות נחמדות ודומות (פחות או יותר בסגנון) ל- Panic! at the disco, ו FOB? התאהבתי בסגנון, אבל אני לא מכירה עוד להקות... תודה מראש

הגרו

New member
אוו כנסי:] ../images/Emo109.gif

Taking back sunday Lostprophets [מומלץ
רופטופס
] My chemical romance The academy is [וויליאם
] Evanescence [אל תגידי שלא שמעת על אוונסנס >,<] AFI [אעע מיס מרדר
] Bullet for my velantine [אייתתי ולנטיין נכון?
] קצת חפרתי >,< אה וגרינדיי חרא להקה, היו להם פעם שירים טובים אבל הם התמסחרו לאללה... בע. אה ופעם הבאה את יכולה לנצל"ש...

GaLuSh 11

New member
אבל אמ

אם לא מתמסחרים יותר מידי אז אין בזה בעיה כיכי זה רק עוזר להם כיכי יש ת'הורדות הלא חוקיות ולא כולם קונים ת'דיסקים אז זאת גם דרך שלהם להרוויח או משהו אבל אמ בובות זה דפוק X_X

הבובות זה באמת השיא../images/Emo223.gif

אבל גם לMCR יש וזה לא מפריע לאף אחד ותהרגו אותי אבל אני עדיין חושבת שאמריקן אידיוט זה אחלה דיסק.. אז נכון גם עליי נמאסו בוולוורד ווייק מי אפ אחרי כל החרישות האלה בכל מקום אפשרי אבל יש שם הרבה שירים טובים.. שונה מהדברים הישנים שלהם [אך דוקי ונימרוד
] אבל גם טוב.. גם כל הרעיון עם הסיפור שמאחוריו

Rose131

New member
אני אוהבת את אמריקאן אידיוט../images/Emo12.gif

וגם לא נמאסו עלי השירים שבו, גם לא הסינגלי
למרות שבאמת מזמן לא שמעתי אותו
וגם כשעשו בובות לMCR כולם אמרו שזה התמסחרות, אבל הם יותר יפים מפוב אז זה לא הפריע לאף אחדP: [נו סתם בצחוק:X]

אוונסנס זה אפילו לא בכיוון של

רוק-פופ-פאנק. זה סוג מסוים של רוק, אבל לא פאנק.

ממ..../images/Emo223.gif

פאניק מזכירים רק בגלל הקול של ברנדון ויש את boy kill boy שלא יודעת למה אבל יש בהם משהו נורא דומה ועכשיו סתם להקות טובות שאיכשהו קשורות לסגנון: AFI
כי אני שומעת אותם עכשיו.. Feeder Finch
[היום ההופעה הראשונה של הלהקה החדשה של נייט] Good Charlotte - הנה להקה שלא שמעתי שנים Hawthorne Heights Hidden In Plain View Jimmy Eat World New Found Glory Smile Empty Soul
Sugarcult
30 Seconds To Mars ואת מוזמנת גם לשמוע עוד להקות שהם החתימו בחברת התקליטים שלהם: http://fueledbyramen.com

GaLuSh 11

New member
איי אף איי זה לא מזיכר אותם בכלל../images/Emo12.gif

וגם לא בולט

אלטרנטיבי.. פול אאוט..../images/Emo223.gif

אני לא מומחית גדולה בהגדרות האלה אבל לא הייתי קוראת להם ככה אם כבר אז 30 שניות למאדים יכולים להזכיר קצת את המוזיקה של AFI

למעלה