שאלה קטנה...
20

שאלה קטנה... ../images/Emo58.gif 20

קצת איבדתי את הקצב של הפרקים בסדרה (כי ראיתי את כולם תוך משהו כמו ארבעה ימים), מישהו יכול לעזור לי להבין מתי אברוצי ומייקל עבדו על ההוא שרצה את פיבונאצ'י (כשאברוצי החזיק את התמונה של ורוניקה) ומתי ניק ניגש לורוניקה והתחיל לעבוד איתה ביחד? איכשהו אני זוכר שניק וורוניקה עובדים ביחד ממש מההתחלה, ולעומת זאת אברוצי יודע על הקשר בין מייקל לורוניקה רק מתקופה יותר מאוחרת... מה שלא מתחבר לי עם העניין שניק בחור של אברוצי. מישהו יכול ליישב לי את הסוגייה?

../images/Emo58.gifלמה אתה פותח עוד שרשור...?

וזה העניין עם התמונה הוא בפרק 10

כי זה נושא אחר ../images/Emo58.gif

לכל דבר יש לך הערה... הודעה חדשה לנושא חדש. ביג דיל, פתחתי שני שרשורים שונים בפורום במהלך תקופת חיי. מבטיח לך שכבר פתחו פה שרשורים לנושאים פחות מעניינים. אני אמנם חדש בפורום, אבל לא בתפוז. את יכולה להיות רגועה, אני ממש לא מתכוון להציף פה או משהו. את אומרת שעניין התמונה היה בפרק 10. ניק וורוניקה עובדים הרבה קודם. אז איך יכול להיות שניק הוא איש של אברוצי? הרי הוא התחיל לעבוד לצד ורוניקה לפני שאברוצי ידע על הקשר בין מייקל לורוניקה, לא? אגב, אני רוצה להזכיר שהסוכן של "החברה" שLJ זרק לבאר אמר לניק "שנינו יודעים למה אתה באמת כאן", כשבאופן ברור הוא התייחס לורוניקה.

צודקת!

במקום לענות לעניין בואו נתווכח על שטויות! הנה אחלה רעיון! באמת מאוד יעזור למטרתך העליונה להגן על הפורום, אם תציקי לכל בן אדם חדש שנכנס וגם תגרמי לדיון להדרדר מענייני לשטותי. כל הכבוד! יא אללה, קרציה. ועכשיו נסביר. השרשור הזה הוא לא על פרק 20, אני כתבתי ספוילר ל-20 רק ליתר ביטחון (אני לא אתחיל עכשיו לחפש באיזה פרק בדיוק נודע מה, אבל בשבילך חיפשתי). הקשר בין אברוצי לניק נודע לנו קודם לכן, עוד בפרק 19. אם הייתי מגלה את הפורום אחרי פרק 19, הייתי פותח את השרשור אז. אין לו קשר לפרק 20, לכן גם אין לו שום קשר לשרשור הקודם שפתחתי. קומפרנדה?

תקשיב לי חבוב לדרדר את המצב?!

אם היית פה השבוע הייתי רואה פה בלאגן אחד גדול, וסידרו פה אנחנו מנסים לארגן פה סדר... לדרדר?! שמעת את המושג הצעת יעול?! תפנים אותו טוב ואם היית קצת יותר בוגר היית מבין שמי שהפך את הדיון לשטותי היה אתה ולגבי ההערה שלך בסוף מותק אני שומרת על זכות השתיקה

וזה לא קשור לזה שאתה חדש או לא

קורה שיש פאשלות שאם אתה מתנהג ככה לגבי הערה קטנה יש לך בעיה רצינית

טוף, די... נכנעתי...

אני מודה באשמה! פושע אנוכי! מציפן, מספיילר ומסתבר שאפילו בעל בעיה רצינית. רק אל תשלחו אותי לפוקס ריבר, בחיאת. פתחתי פה שני שרשורים בקדנציה הקצרה שלי, כאלה שהיו נראים לי די מעניינים וחשובים, אבל מסתבר שהמטרה של הפורום היא שלא יפתחו בו שרשורים. נראה לי קצת מוזר, אבל מי אני שאתווכח. אני הרי רק חדש פה. שיהיה לכם בהצלחה עם הפורום. אה כן, ובעיקר עם לגרש כל בן אדם חדש שמגיע, איך עובד בשבילכם הקטע הזה?

חחח לא עובד אין פה מצפון אל תנסה

מניסיון עכשיו ברצינות המטרה היא לא להבריח המטרה היא שתבין... תדפדף בעמודים של השבוע ותבין מה היה פה... מלחמה בנים נגד הבנות, המתקדמים נגד צופי יס בגלל זה הסדר חשוב.. בעיקר של הספויילרים למה אחר כך או שמוחקים לך את כל השרשור או שכולם "נגדך" זה רק בשביל שתבין ברצינות זה לא נגדך ואם תרצה עזרה לגבי פוקס ריבר אני אביא את השרטוטים הטושים עלייך

רק בשביל הפרוטוקול

אני חושבת שניקי צודק, אחרי הכל גם אם פרק 20 היה נגוז ההודעה שלו הייתה נשארת אותה הודעה. הוא כתב שזה ספויילר ל- 20 רק כדי לנקוט משנה זהירות. מה שהוא דיבר עליו בהודעה קרה עוד הרבה קודם, ובהחלט יש קייס לשאלה שלו. לא יודעת בוודאות (איך אפשר לדעת משהו בוודאות בסדרה הזאת?) אבל האפשרות הדי יחידה היא שאברוצי הוא הרבה יותר גדול ממה שחשבנו, ומההתחלה הוא בקבוצה של סוורין, וההוא שסוורין פגש ועוד כמה חבר'ה, שאנחנו עוד לא יודעים מה האינטרס שלהם בסיפור.

לטליה לגבי ההודעה של ניקי שכחת

שיש פה גם צופי יס?! שעוד לא מבינים את פשר ההודעה והטענה שלנו הייתה למה הוא לא משרשר ולא תוכן ההודעה

לילי 22

New member
אם אתה ותיק

ב
כמו שאתה טוען להיות, אני בטוחה שאתה מכיר היטב את המושג נצל"ש נכון? תראה, הוא כל כך חשוב שאפילו עשו למענו איקון
.

תגידי...

תנאי הקבלה לפה הם במקרה "התנשאות" ו"קטנוניות"? כי עד עכשיו אלו התכונות היחידות שזיהיתי פה. בן אדם מנסה להעלות נקודה מעניינת, ואנשים נדבקים לו לעור על שטויות. מכיר נצל"ש. בדר"כ מנצלים שרשור שכבר מת. רציתי לתת לשרשור הקודם עוד צ'אנס, הוא קצת חדש מכדי לנצל"ש אותו לדעתי. לכן, יקירתי, במקרה הזה לא ראיתי לנכון להשתמש באומנות הנצל"ש. מבטיח לקחת את הקורסים המתאימים באומנויות השטות, ולחזור לפורום הזה רק לאחר מכן, כשתהיה לי ההכשרה המתאימה. בעעעעעע (מקיא).

לילי 22

New member
ואם אתה כבר לוקח קורסים

אל תשכח לקחת כמה שעות נוספות בקורס "חוקים ואנרכיה במשטרים דמוקרטיים מהם?" אה, ותעשה לי טובה, תקיא בדלי,רק אתמול ניקו פה.

וסתם ככה לפני שאני הולך

אם היית שמה לב, לשרשור הקודם שלי כבר נצל"שתי שאלה אחת. הנה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1453&msgid=77359883 אבל עזבי שטויות, אם אפשר להתנשא ולהתקטנן כמובן שהמציאות לא צריכה להפריע. מציפן שרשורים אנוכי. יאללה, ביי.

למעלה