שאלה קטנה

©sweet girl

New member
שאלה קטנה ../images/Emo13.gif

איזו תוכנית תשודר ביום שישי הזה? היתי באולפנים יום שני שעבר, השתתפו בתוכנית שירי מימון, עופר לוי, אבי טולדנו, דנה אינטרנשיונל ועוד.. (הצרובים הכוונה) מתי זה ישודר???

שם טוב-שימי תבורי

ברצוני לאחל מזל טוב לזוכה טליה יוסף(עופרה חזה)ולאחל בהצלחה לשאר המשתתפים המוצלחים בתוכנית מס' 4 אך מעל הכל אני חייב לשבח את שם טוב הבחור שחיקה את שימי תבורי לדעתי הדימיון הויזואלי והקולי היו מדהימים כולל התנועה ובעצם אלו המרכיבים שקובעים את איכות החיקוי לא ברור לי מדוע הבחור לא זכה במקום הראשון ועוד יותר, לא מובן מדוע לא הגיע לפחות למקומות השני או השלישי הבחור נשמע לי מאוד מוזיקלי ומנוסה בתחום הבמה,עם קול עוצמתי ומדוייק בניואנסים,ובקיצור אחד שבהחלט אין להתעלם ממנו,ומהמיקצועיות שלו אני רק יכול לאחל לו שיצליח בדרכיו ויאמין בעצמו כי מגיעה לו חשיפה יותר מוצלחת ולדעתי הוא זמר מצויין

אני מסכים עם כל מילה...

יצא לי גם לפגוש את שם טוב שימי תבורי בכל החזרות הוא בחור מוזיקלי,מוכשר מאד ובהחלט מגיע לו משבצת בין האומנים פה בארץ.. ~~החיים הם משחק כל יום עם חוקים חדשים כך שלעולם לא נוכל לשחק את המשחק עם החוקים המתאימים~~

ללירון לוונאז אינטרנשיונל

הי לירון.תרשה לי להודות לך על דבריך ,אבל אתה יודע , התכנית הזו היא לא חותמת לסוף הדרך .בכל אופן תנצל את הפוטנציאל שטמון בך , והוא קיים בהחלט . מאחל לך הצלחה ממני שםטוב

תודה רבה ....../images/Emo45.gif

היי שם טוב .. אני שמח שסוף סוף אני תופס אותך {איך שהוא} חבל שהכל ניגמר.אבללללללללללל {זה לא ניגמר עד שהכל ניגמר} בכל אופן אני אשמח ליראות אותך כשאגיע לאילת שם טוב אתה תותח..... [email protected] האימייל שלי... להתראות ובהצלחה רבה בהמשך...

yoavd3

New member
הוא היה ממש תותח חבל על הזמןןןן!!!!

אני חולה עליו הוא ממש תותח החיקוי מהמהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איןןןןןןןןן מיליםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה