מצטערת על הבורות מראש. אחרי איזו כמות של יין אני ארגיש את אותה תחושה של אחרי 4 טקילות, למשל..? (אני יודעת שזה משתנה מאדם לאדם, אבל בגדול..) ועוד שאלה.. באילו מצבים לא כדאי לשתות יין? תודה מראש.
מה משקל הגוף שלך? מה הגובה שלך? אצלי אישית אחרי 4 "טקילות" (תהילה - טאקו טאקו - אמיגוס)(שגם פעם ב1000 שנה יוצא לי לשתות את החרא הזה במועדונים כבר שנתיים וחצי לא שתיתי טקילה זולה) אז אחרי 4 טקילות אפשר להגיד שאני מתחיל להרגיש את הגועל נפש של ה"טקילה" הזולה... וכמובן שיום אחרי מרגישים כמו שצריך... באילו מצבים לא לשתות יין/בכלל..... על בטן ריקה במועדונים במסיבות כשאת בחברת אנשים שאת לא מכירה.. באילו מצבים כן לשתות? בפאב... בו את מכירה את הבארמן ויש למקום מוניטין שצריך לשמור עליו. בבית... עם חברים קרובים שלך.. שוב אחזור על השאלות מההתחלה בת כמה את?!(אם פחות מ17 ו 365 ימים אז לכי תשתי פטל) מה משקל הגוף? ומה הגובה?
אני שואלת כדי לקבל ידע.. ובכך שאתה תמסור לי מידע כלשהו זה יהיה חוקי לכל דבר.. אני לא מבינה למה אתה מתעקש לא להסביר לי על זה.. סתם התנשאות, לדעתי.. אסור למכור לי שתייה חריפה.. אבל אתה יודע, מותר למכור ספרים.. תודה על היחס האדיב.
4 טקילות נקיות 40% אלכוהול=60X4X40:100=96 CC אלכוהול נקי... כוס טקילה נקיה= 60CC בקבוק יין אדום מצוי הוא 12 אחוז אלכוהול לכן צריך 800CC יין זה מעט יותר מבקבוק בהנחה שבקבוק רגיל 700cc אגב לידיעתך רוב אתרי הרשת העוסקים באלכוהול אינם מתירים כניסה מתחת לגיל השתיה המותר במדינה בה הם גרים וכפי שנאמר ע"י רבים וטובים אלכוהול הוא לא משחק וצריך לשתות בצורה נאותה ולא לשם שכרות ואיבוד שליטה ורצוי אף להימנע ממנו עד גיל מבוגר יותר.
בכוס טקילה נקיה 40% אלכוהול 60מ"ל יש 24 מ"ל אלכוהול נטו תכפיל ב4 = 96 מ"ל אלכוהול נטו מתוך 240 מ"ל ברוטו בקבוק יין 12% אלכוהול 1 ליטר לדוגמה יש 120 מ"ל אלכוהול נטו אנחנו צריכים רק 96 מ"ל שזה יוצא 12% מ800 מ"ל יין אבל הערה חשובה - מכיוון שאנו שותים יותר נוזלים ביין אחוז האלכוהול בדם יהיה נמוך יותר עדיין כי הוא דולל בהמון יין מאשר טקילה שהמנה מרוכזת אז למעשה עדיין לא תגיע ביין לרמת הריכוז של 4 טקילות נקיות בגדול זה בלתי אפשרי מבחינת כמויות נוזלים וריכוז אלכוהול בדם
בכלל, לא כדאי לערבב יין אם שום משקה, ה"סוטול" שלו שונה, פשוט מאוד להנות מבקבוק יין וכל משקה אחר שתישתי איתו יכול בשניה לשנות לך אותו למשהו פחות נעים...