שאלה קטנה...

חגית889

New member
שאלה קטנה...../images/Emo13.gif

היי!!! רציתי לשאול אותכם שאלה יש לחברה שלי מסיבה ביום שישי ואני רוצה שתעזרו לי להרכיב איפור יפה יש לי עור בהיר עינים חומות ושיער חום... מה מתאים? פעם שהייתי בסופר פארם אחת הקוסמטיקאיות המליצה לי על פודרה שקופה חשבתי גם על עיפרון שחור ליפסגלוס מסקרה אני בן אדם שלא מתאפר הרבה ולכן הבורות בנושא אודה לכם על תשובה
תודה רבה חגית

חגית889

New member
נ.ב

גם אני ראיתי בפורום נשואים חדשים על מאפרת שעושה סדנאות אני ממש אשמח אם זה יקרה גם בפורום הזה מישהו אולי מכיר את המאפרת הזאת ויוכל לשאול אותה אם היא מעונינת להציע הצעה זאת גם כאן... לילה מצוין תודה רבה חגית

אם את לא מתאפרת הרבה,

סביר להניח שאת גם לא יודעת להתאפר. אז לכי על איפור קל: מרחי (לא בהגזמה) צללית בצבע כסף בהיר על העפעף, וטיפה בצבע כסף כהה על הקצה החיצוני של העפעף, בצורת האות כ´ קטנה. אם את לא מסתדרת עם הצורה, פשום מרחי מעט צללית כהה בקצה החיצוני. בפודרה כדאי לך להשתמש רק אם יש מייק אפ מתחת, ומיק אפ טוב רק אם יש לך פצעים או מה להסתיר. מנסיון שלי, רק פודרה לא תורמת כל כך וסתם מעיקה. אחר כך שימי פס שחור בחלק התחתון של העין, כמה שיותר קרוב כלפי חוץ. אל תצאי יותר מדי החוצה, כי זה יראה כאילו שלא ישנת כמה ימים. את יכולה גם להדגיש רק את החלק החיצוני של העין מלמטה ומלמעלה. סיימי במסקרה- מרחי אותה מהשורשים פנימה והחוצה, מהצד העליון והצד התחתון של הריסים העליונים. מרחי גם על הריסים התחתונים, אבל פחות מסקרה. בהצלחה.

חגית889

New member
וואוו לילי תודה רבה רבה!!1../images/Emo13.gif

במייק אפ אני לא משתמשת אבל פודרה שקופה לבד לא יכולה לעזור? אולי כדאי לי להתחיל להשתמש במייק אפ... יש לך אולי להמליץ לי על מייק אפ?

ועוד משהו..

תמרחי אותו טוב טוב על כל הפנים בצורה אחידה גם על בקצה שליד האוזניים ואפילו מעט על האוזניים, מהסנטר תמשכי אותו כלפי מטה לצוואר, וגם בקצוות של העיניים, עם העפעף העליון והתחתון ובקצה הפנימי. שימי לב שהוא נראה אחיד וטוב. רצוי למרוח אותו עם ספוגית לחה ונוחה לשימוש. בהצלחה!

הערה קטנה..

לשים פודרה ללא מייק אפ זה לא שווה כי הפודרה נועדה בשביל לקבע את המייק אפ ולנטרל הברקות מיותרות בפנים. חוץ מזה שפודרה זאת אבקה (גם כשהיא דחוסה) אם שמים אותה על הפנים ללא מייק אפ היא פשוט מתנדפת כשהיא באה במגע עם אויר/רוח... אז חבל, כי זה לא עוזר בכלל... רצוי קודם לשים מייק אפ ואחר כך את הפודרה או שלא לשים בכלל... למרות שאם לא שמים בכלל זה לא נראה הכי טוב שיש אבל גם אם לא יודעים להתאפר ומורחים את המייק אפ והפודרה על הפנים זה נראה הרבה יותר גרוע...

אם את לא מתאפרת הרבה..

אז ראשית חשוב מאוד שתצייני את גילך. אלמנט הגיל מאוד מאוד משפיע בקשר לאופי האיפור ודוגמא קטנה: אחרי גיל 26 ושמונה חודשים בערך יש נטיה לליפ גלוס ל"טייל" בחריצים שמסביב לשפה ולכן הוא לא מומלץ ישנם גילאים שהמייק אפ הוא בלתי נמנע וכו´ צייני גיל ואנסה לכוון

חגית889

New member
היי אתי

אני מתחת לגיל 26 ... אני בת 18
ויש לי עור בלי פצעוני בגרות אבל לא עור כל כך נקי וחלק יש נקודות חן ויש אדמומיות קלה לפעמים באיזורים מסוימים.. אני לא מתאפרת בד"כ גם כי אני לא אחת שמתאפרת וגם כי אני לא יודעת ושהלכתי לסופר פארם לבקש עזרה היא רק אמרה לי לשים פודרה שקופה ושמה לי קצת צללית מוזהבת עם נצנצים אני ממש אשמח אם תוכלי להגיד לי מה לעשות ויותר מזה אם תתני לי קצת פרטים על הסדנא.. תודה ענקית
חגית

אז ככה, הרגל קטנצ´יק: אם יש לך

עור שנוטה לאדמומית ואת לא רגישה לאלו וורה ג´ל זו דרך נפלאה להרגיע אותו למרוח בערב לפני היציאה כמו מסכה את הג´ל לחכות 20 דקות ולהסיר עם מים קרים. מצליח להרגיע את האדמומית בפנים. נקודות חן, לטעמי כשמם כן הם!! לא מסתירים אותם וכשלומדים לחיות איתם בשלום אפילו אוהבים אותן. בעניין המייק אפ: קיימים כמה סוגים, הסוג שמומלץ בדרך כלל לנערות הוא מייק אפ נוזלי, שקוף ודליל ככל האפשר. חשוב מאוד לדעת כיצד למרוח אותו. אם לא מורחים אותו כראוי עדיף בלי. אם יש לך נטייה לאדמומיות יש אפשרות למתן את זה עם סומק בגוון נכון...פודרנ אינדיאנית נהדרת למטרה הזאת. משווה לעור גוון שזוף עדין והאדמומיות נראית כמו "בריאות". מסקרה וליפ גלוס אכן ישלימו את המראה... עיפרון שחור: רצוי לתחום את העין מבחוץ עם פס דקיק של צללית שחורה. מהנוזלים שמצויים בעין יש נטיה לשחור לדלוף וזה מאוד מכוער צללית או טאלק פשוט עם קיסם אזניים יספגו את השומן העודף שבעיפרון מקווה שעזרתי אתי בעניין הסדנא: פרטים בתיבת המסרים

ilanitso

New member
עזרה באיפור

הבנתי שאת לא מבקשת המלצות בנושא מייק אפ יש את החברה שתוכלי למצוא בסופר פארם מייק אפ פור אבר זו חברה מעולה ויש להם מייק אפ מדהים נוזלי מט הוא מספיק סמיך כדי לכסות את כל האדמומיות בפנים לגבי הפודרה השקופה מכיוון שתפקיד המייק אפ לתת צבע אחיד לפנים תפקיד הפודרה לקבע את המייק אפ שלא ינזל ולכן אם את רוצה שהאיפור ישאר לך כמה שיותר תלכי לפי הסדר הזה מעט קרם לחות מייק אפ, עצה קטנה- לא לסיים בקו הסנטר תמשיכי מעט לצוואר שלא יראו הבדל, ואח"כ פודרה. לגבי צלליות אל תסתבכי עם הרבה צבעים את לא מהסוג שמתאפר ואולי לא תדעי לעשות מעברי צבעים כמו שצריך וכל המוסיף גורע שימי לך צללית בצבע פנינה או צבע בהיר מבריק אחר לפי הבגדים כמובן גם מסקרה להבלטת הריסים מעט סומק במרכז הלחי נערי את מברשת הסומק לאחר שאת טובלת אותו בסומק כדי לא ליצור כתם על הפנים לגבי השפתיים את יכולה לשים גלוס זה מראה מרענן צעיר ועדין ויתאים לך מאוד רק קחי בחשבון שהוא יורד מהר אז קחי איתך בתיק לתיקונים והכי חשוב תהני במסיבה אילנית-מאפרת והכי

למעלה