שאלה קטנה../images/Emo13.gif
אולי לא כל כך קטנה, אבל אני מקווה שתעזרו לי קצת
אני לומדת לפסיכומטרי, ניגשת למועד אוקטובר הקרוב [אוטוטו זה מגיע
] אני בת 21, סיימתי את התיכון לפני 3 שנים עם ממוצע בגרות משוקלל של 102. בצבא התעסקתי עם מחשבים [לא תיכנות], די אהבתי את זה, אבל זה לא מספיק מעניין אותי...זה משהו שיכול להתאים כעבודה סטודנטיאלית, אבל לא כמקצוע לחיים.. אין לי שום תחום שאני ממש טובה בו או ממש אוהבת אותו..מגיל קטן לא היה לי כישרון בולט בכלום..אין משהו ספציפי שאני רוצה לעסוק בו..יש אנשים שרוצים להיות מורים,רופאים,עורכי דין וכו', אני רק רציתי שתהיה לי עבודה קבועה שתוכל לפרנס אותי ואת המשפחה שבעז"ה תהיה לי בכבוד, שיהיה לי לאן ללכת מ-8 בבוקר עד 4 אחה"צ...ושגם לא יהיה ממש משעמם
אני כן רוצה לעשות תואר. יש לי הורים מבוגרים ואני אצטרך לתמוך בהם כלכלית בעוד שנים לא רבות. אני מפחדת שבלי תואר יהיה לי ממש קשה להשיג עבודה עם שכר הולם. הכיוון הכללי שלי בשנים האחרונות הוא לעשות תואר כללי ואז להשתלב באיזשהו תפקיד אדמיניסטרטיבי באחת החברות הגדולות, אולי אפילו בתור מזכירת מנכ"ל בהייטק או משהו דומה, אני יודעת שיש אפשרות להרוויח שם סמוכים די גבוהים, בייחוד עם ניסיון ותואר...ניסיון - יש לי, לא הרבה אבל אני צעירה ולא מזמן השתחררתי
, תואר - עדיין אין... בדקתי כמה אתרים בחודשים האחרונים, וראיתי שבהרבה עבודות של מזכירות בכירות יש צורך בתואר ראשון..השאלה איזה תואר? חשבתי על אוניברסיטת בר אילן. יש שם את החוג המשולב במדעי החברה - לוגיסטיקה או מסלול כלל...לא דורשים שם פסיכומטרי גבוה וסביר להניח שאוכל להתקבל לשם...השאלה האם זו הדרך הנכונה על מנת להגיע למחוז חפצי.. מה אתם אומרים?
אני באמת לא רואה ולא רוצה שום כיוון אחר, אם אני לא אלך על אחד מהתארים האלה, כנראה שלא יהיה לי תואר..כי שום תחום פרקטי לא קורץ לי...כמובן שאני יכולה ללמוד משהו כמו מדעי המדינה או קרימינולוגיה, שתמיד די עניינו אותי, אבל השכר שאני אקבל בעבודות מעין אלה הוא נמוך לאין שיעור מהשכר שאקבל מעבודה כמזכירה בכירה...
אולי לא כל כך קטנה, אבל אני מקווה שתעזרו לי קצת