שאלה קטנה

ניקולי

New member
שאלה קטנה ../images/Emo12.gif

קרה לכם פעם שהייתם מאוהבים במישהו שלא היה מאוהב בכם למעשה שלא הרגיש דבר כלפיכם והקשר נגמר ? (אני יודעת שכן). ואח"כ רציתם להכיר מישהו אחר ולא יכולתם, לא בגלל שאתם לא מקסימים ולא בגלל שאתם לא מושכים. אלא בגלל שהיתה לכם מעין חסימה כזאת. מחשבות על ההוא/ההיא שהיה לכם רגע לפני שהכרתם מישהו חדש? יופי!!!! עכשיו תשמעו דבר מה ועצה נחמדה: לעולם אבל לעולם אל תסתכלו אחורה,כי מה שמאחור נשאר מאחור העלתם אבק מאחור... והדרך כעת פנוייה נקיה יותר צלולה יותר בטוחה. וזאת מאחר ולמדתם על בשרכם עכשיו אתם תדעו איך להתנהג עם הבא אחריו. 1. לא להתלהב יתר על המידה. 2. לדעת לקבל/לתת. 3. לא להיות דבק. 4. לדעת להעריך את עצמכם כמו שאתם. 5. לא לתת לאף אחד בעולם להשפיל אותכם, ולהעליב אותכם. זהו אני חושבת שאני דיי ברורה. שלכם ניקול*

@@

New member
ניקולי ../images/Emo13.gif

אני חייבת להודות, יש לך את זה, יש לך היכולת לגעת במקומות שלא כל אחד יכול להגיע, יש לך את היכולת לעודד ולתמוך. זה בגלל מה שחווית? או שפשוט את עוסקת בזה? לא יודעת יש בך משהו מאוד מקצועני, הייעוץ שלך נכנס לתוכי, לתוך הלב שלי, כאילו יש בך משהו קסום. את מנהלת פורום כל שהוא? אם כן אני רוצה לדעת, ואני רוצה לדעת מאיפה כל המילים האמיתיות הללו יוצאות לך. קבלי ממני
כי אחת כזאת שמגיע לה. אוהבת ריקי

ניקולי

New member
ריקוששששש../images/Emo9.gif

שיווו נשמה ממש גרמת לי להסמיק. כן, הכל אני מציעה בעקבות מה שעברתי בחיי. לא, אני לא מנהלת שום פורום ואני לא עוסקת בכך. אבל... אני משוטטת בין הפורומים וגם בפורום של זולו אני נוגעת וגם שם אני מציעה דברים לבחורים/בחורות שעברו משבר מסויים, בעיקר בחיי הנישואין ובחיי חברות. (גם שם מודים לי על היחס וההבנה). זה פשוט טמון בי
. מלבד זאת אני מאוד מאוד אוהבת לעזור לאחרים זה נותן לי הרגשה טובה ומכובדת, אני כנה ואמיתית אני לא אוהבת לראות אנשים שנפגעים. לידיעתך גם לא אלו שפוגעים. זה שהם מתוסבכים עם עצמם זה בעיה שלהם לא שלי ולא שלך. ריקי אני שמחה לקרוא את התגובות של כולם ואוהת לאהוב. שמעי משהו נחמד: (ובטח תרצי לשמוע). זוכרת שסיפרתי לך על בעלי ?? ובכן היו לנו הרבה ימים יפים וכשאני אומרת היו לנו אני מתכוונת שבכל ערב היינו מדליקים נרות מוסיקה טובה (רומנטית).. והרבה הרבה אהבה היתה שוררת את החדר. חברים/חברות היו באים אלינו הביתה ואילו אנו (אני ובעלי) היינו יושבים ומייעצים לזוגות בתקופת משבר ולא תאמיני זוגות שהיו מגיעים אלינו כמעט על סף גירושים היו הולכים הביתה לעשות אהבה חחחחחחחח מצחיק מה? אבל בחיי שככה זה היה. היתה לי חברה שהיתה בהליכי גירושים היא פחדה פחד מוות מהצעד הזה אבל, חיזקתי אותה ונתתי לה את הכלים איך להתמודד עם זה. וזה עבד!! שוב תודה לך

@@

New member
תודה לי? תודה לך ../images/Emo70.gif

את פשוט גורמת לי נחת כשאני קוראת את מילותייך, איזה אושר את מעלה בי, (החיוך שלי פשוט נמתח) לדעת שיש עוד הרבה אנשים טובים כמוך שיודעים להושיט יד בלי שום אינטרס מצידם. את פשוט אשה מדהימה, ואין הרבה כמוך (תתפלאי לשמוע), את לא צריכה להודות לי את פשוט כזאת, תמשיכי להיות כזאת, לא סתם האהבה והאושר תפסו אותך. עכשיו אני נזכרת מהיכן את, ביקשתי את עזרתכם בזולו, ואת השבת לי, השם שלך קרץ לי אבל לא ידעתי מאיפה. אני חייבת עוד פעם אחת להודות שאת פשוט מקסימההההההההההההההה
ריקי ו-
אחת גדולה.

ניקולי

New member
יאאאאא אני בשוק../images/Emo12.gif

וואלה הצעתי לך בפורום של זולו?? עכשיו כשאת אומרת.. אני מתרגשת...אפשר לגעת?????? חחחחחחחחחחח אפשר חתימה????????
.. בחיי שיחקת אותה!!! לא פלא שאומרים העולם קטן אבל מה כ"כ קטן?? תגידי ריקוש אז מה נגמר בסוף בזולו????? תבואי לבקר גם שם ואשמח לדבר איתך
אוהבת ניקול*

@@

New member
אני אספר לך בקצרה

גוללתי את סיפורי בזולו וזה היה כך: נפרדתי מחברי מלפני שנה ו- 4 חודשים ועמדנו להתחתן, כל משך הפרידה היינו יחד/לא ביחד זאת אומרת ממשיכים לדבר להתראות ולעשות מה שעושים שמתראים (נו את יודעת). הסיבה שלו לפרידה הייתה שהוא כבר לא אוהב אותי, אבל ההתנהגות שלו הייתה ממש של גבר אוהב, במשך הזמן נודע לי שהוא פשוט פחדדדד, פחד ממחויבות, אבל זה לא מנע ממנו להשאיר אותי על אש נמוכה, זה לא מנע ממנו לתת לי להרגיש חרא, מבולבלת וכמובןאוהבתתתתתתתת. עד מלפני 3 שבועות היינו בקשר ואז ביקשתי ממנו בדמעות שעדיף שננתק כל קשר, שום דבר, כלום, שאני לא רוצה לשמוע עליו שום דבר, מצידו היה גימגום הוא לא האמין שאני, זאת שאוהבת אותו כל כך, זאת שתמיד לצידו, בשבילו, תעשה לו דבר כזה, ואז כפי שקראת פה למטה התקשרתי אליו, זה קורה לכולנו, אני את הלקח שלי כבר למדתי. אבל ניקולי, אני כ"כ אוהבת אותו, אין לי מילים אשר יתארו את אהבתי אליו, אבל אני מנסה להתעודד ולהמשיך הלאה עם כל הכאב שבלב. ואת יקירתי המלצת לי בזולו לעזוב אותו ולהמשיך הלאה, זה דבר שהייתי צריכה לעשות מיד לאחר הפרידה. אבל לא ניתן להחזיר את הגלגל אחורה, וטוה שהתפכחתי עכשיו ולא נשארתי איתו עוד. מצטערת שזה ארוך אבל מאוד מתומצת. באהבה ריקי

ניקולי

New member
את פשוט גדולה

סלחי לי אבל.. רציתי לצרף לכאן איזו נשיקה קטנה >< אבל הסיימלים שלי לא בסדר איתך הסליחה. ועכשיו אני רוצה לאמר לך שוב שאת גדולה. תארי לך הייתם מתחתנים ואחרי שנה או במקרה הכי גרוע הייתם מתגרשים אחרי חודש?? את לא חושבת שזה היה יותר כואב?? זה שהתקשרת אליו זה לא כ"כ נורא עד ש.... זה מגיע ופותח לך את הפצעים שכמעט כמעט הגלידו. לפעמים כשעוברים מס´ תקריות או דברים לא כ"כ נעימים נהיים חזקים יותר "חכמים יותר" את בסה"כ בשר ודם ומותר לך לטעות. רק לטובתך תלמדי מהטעות הזאת ואל תחזרי עליה שוב.

@@

New member
ושוב פעם ניקול, תודה מכל ה-../images/Emo23.gif

מקסימה ונפלאה כבר אמרתי? אז אם לא אני שוב פעם אומרת. את צודקת, שיחת הטלפון רק פתחה פצעים שטרם הגלידו, אבל אני עוד אתן לפצעים הללו להתרפא
תאמיני לי שאני לומדת מהטעויות שאני עושה. ולך מתוקה שיהיה סופשבוע מענג מלא אהבה, את פשוט מקסימהההההההההההההההה ואל תשכחי לבוא לבקר אותנו, אל תנטשי אותנו. אוהבתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךך אשה מדהימה ריקי

~מעיין~

New member
בתגובה לניקול

ניקולוש קודם כל קבלי
ענק ממני על העזרה שלך לכולם את ממש אשה טובה רק חשבלשאין הרבה כמוך.. בכל אופן מה שסיפרת עבר נראה לי על כולנו ועל מי שזה עדין לא עבר גם זה יגיע אני בטוחה שהרבה לקחו ממך את העצה.. לפחות אני מי יתן וירבו אנשים כמוך ובקשר לסיפור חיים שלך.. את מש אמיצה שעברת את כל זה אני מכירה נשים שאחרי הגירושים הם היו שבר כלי ולא היה להן את הכוח להמשיך לחפש אחר האושר אז חזקי ואמצי ב-
ממעיין..

ניקולי

New member
וואוו מעיינוש

נכון הרבה נשים שעברו גירושים מרגישות כשבר כלי . וזה לא נכון לעשות כך..כי ישנן הרבה נשים שהן צעירות ויפות והן איבדו את האמונה שלהן לגבי גברים. וגם ההפך ישנם גברים שגם הם לא מאמינים לגבי אהבה אחרי גירושים וחבל.... את יודעת בעלי הוא גם גרוש בעצמו הוא אמר לי "את יודעת אחרי שהתגרשתי היה לי מאוד קשה התיאשתי והיה לי רע" (שנתיים הוא היה גרוש) ואז כשהכיר אותי אמר : "את יודעת מה, עכשיו אחרי שהכרתי אותך אני האדם הכי מאושר עלי האדמות, חשבתי שאהבתי אותה (את גרושתו) אבל עכשיו כשהכרתי אותך אני יודע בברור מהי אהבה, היה שווה לי לחכות שנתיים, ולהגיע אלייך" מה שאומר ומראה לכולם שלא להתיאש לא להיות עצובים למערכת יחסים שנגמרה כי לכל אחד בחיים מגיע את הכי טוב שיש. עכשיו ספרתי שהתגרשתי נכון?? וספרתי על מאהב שהיה לי כמו כן הוספתי ואמרתי שלא בגלל המאהב התגרשתי.. אוסיף ואומר כעת שהבעל הקודם שלי לא ידע להעריך אותי (למרות שהיה נוהג לאמר שהוא אוהב אותי), בעלי היה נוהג גם להחטיף לי מדיי פעם. את חושבת שזה מגיע לי?? אני לא חושבת לכן חתכתי התגרשתי והמשכתי הלאה. וזה אומר לא משנה הסיבה לפרידה העיקר הוא מה הלאה מה יעשה אותי אותך ואת כולם מאושרים. אוהבת ניקול*

~מעיין~

New member
לניקולוש

את צודקת במיליון אחוז בקשר לזה שהתגרשת לא מגיע לך ובכלל לכל אישה כלשהי לקבל מכות מגבר שהיא בסך הכל אוהבת אותו ומנסה שהכל יהיה טוב בשבילו והוא מחזיר במכות אז שילך לחפש.. אני מאוד שמחה לשמוע שמצאת לך את החצי השני שלך זה באמת עושה טוב בלב הלוואי ותדעי רק טוב בחיים כי אחרי בעל כמו שהיה לך מגיע לך לראות רק אושר ושמחה בהצלחה בהמשך אוהבת מעיין

ניקולי

New member
מעינוש .. צר לי

לאכזב אותך.. אך הבעל הקודם שנשאתי לו... לא אהבתי בכלל.. עוד לפני שהתחתנו . בטח את שואלת עכשיו "אז למה התחתנתם?" ולא לא הייתי בהריון. התחתנו מאחר וחשבתי שחבר שיוצאים איתו ארבע וחצי שנים איתו צריך להתחתן. נכון עשיתי טעות ולא הייתי צריכה להתחתן איתו, כי סבלתי, היה לי רע.. נכון שהייתי אישה למופת, אוכל בית נקי ומסודר, ילדים נקיים ומחונכים.. אבל טעות לעולם חוזרת ואני שלמתי על הטעות הנוראה שעשיתי. וזה בדיוק מה שאני מנסה לאמר: בחיים צריך לעשות דברים בחוכמה, אסור להסיק מסקנות מהר, וכשישנה בעיה עוד שחברים צריך לפתור אותה ולא למהר.. אם הבעיה לא ניתנת לפתרון עדיף לחתוך, ולא לבכות על חלב שנשפך. אולי היום קל לי לדבר כי אני מאוחרי זה אך לתת עצה לך ולכל אחד אחר אני מאוד אשמח. אחרי הכל כמו שאת יודעת אין חכם כבעל נסיון. מלבד זאת נכון לא מגיע לשום אישה בעולם שהגבר שלה יכה אותה וזה לא משנה אם זו אני או את ושום סיבה בעולם לא מצדיקה את זה.. לצערי יש חוקים במדינה שלנו.. והם לא כ"כ מחמירים במקרים מעיין אלו..אבל עזבי מה שמאחור מאחור ואין בכוונתי להסתכל אחורה היום טוב לי באמת ואני מאושרת, היום אני עסוקה בבעיות אחרות.. ומקוה שיפתרו בהקדם. תודה לך על המחמאות שלך נחמד לשמוע דברים כאלו מאחרים. מאחלת לך כל טוב והרבה הרבה אושר

c0pper

New member
קרה פעם

החסימה שאת מדברת עליה... אני חושב שיש לה קצת יותר כח ממה שאת מייחסת לה. לאדם במצב זה אין שום רצון להסתכל קדימה! הרבה יותר נוח לשקוע במרה שחורה ובמחשבות על איך לתקן דברים שאי אפשר יותר לתקן. מישהו פה יכול לספר איך הצליח להפוך את הקערה על פיה?

ניקולי

New member
אם אתה מתכוון אליי...אז ברצון../images/Emo3.gif

נכון אמרתי ואני עומדת מאחורי הדברים שאמרתי. החסימה אכן חסימה טוטאלית שאין רצון לעשות כלום ולהסתכל רק על הנעשה ועל העבר. איך הקערה נהפכה על פיה?? אוי זה בכלל לא פשוט , צריך כוח רצון, ועם קצת רצון ויכולת...... (אתה כבר יודע את ההמשך). ובכן..אני אישית לקחתי את עצמי לידיים,עשיתי מעיין טבלה כזאת: איפה אני לא מאושרת איפה אני כן מאושרת. עשיתי אחד ועוד אחד שבמקרה שלנו זה שניים. הגעתי למסקנות והחלטתי:"אני יותר לא מתכוונת להיות אומללה, מעכשיו ואיילך אני זאת שקובעת את הכללים אני יודעת מה טוב ומה לא טוב לי. לכן.. בתאוצה גדולה צעדתי קדימה אבל.. בזהירות בכדי לא ליפול שוב!!!. מקווה שעניתי לך על השאלה. שבוע טוב מניקול*

למעלה