שאלה קטנה 3:

picha girl

New member
שאלה קטנה 3:

שלום לכולם ^^ אני רוצה לתפור תחפושת חליפה של כל הגוף בסגנון של- http://www.anniescostumes.com/CH02031.jpg לא מצאתי נגזרות ,רק ספרים,אבל אפשר לקנות אותם רק באינטרנט \: אם למישהו יש הצעה או נגזרת לתת לי זה יהיה מעולה תודה

בדרך זו תהיה בעיה במפשעה

כי בחולצה בנפרד ומכנסים בנפרד אין התחשבות במתיחה של אורך הגוף לדעתי אם תחפשי טוב תמצאי גזרות של בגד גוף מלא

innocence

New member
זה תלוי מה עושים.

אם זה בגד גוף צמוד, או מבד שאינו נמתח זו תהיה בעיה. אם זה בגד כמו בתמונה שצירפה אפשר פשוט להוסיף כמה ס"מ ב"חיבורים". אבל נכון, זה משהו שצריך לקחת בחשבון וטוב שציינת את זה:)

picha girl

New member
ממ

חשבתי לעשות את זה מקטיפה אני עוסקת באומנות,אז אני לא לגמריי לא מבינה בזה :p חשבתי על עיצוב נגזרת כלשהי,אבל בגלל שאין לי הרבה ניסיון בתפירה אני לא בטוחה אם ככה אמורים לעשות את זה.. אני יעשה סרטוט ויעלה

picha girl

New member
שום תוכנה

הדגם זה מתמונה בגוגל וכל השאר קווים פשוטים בפוטושופ,אני יכולה ללמד אותך אם תרצי ^^

releaf

New member
אה כי יש תוכנה

ששכחתי את שמה, שאפשר למדוד מידה מדוייקת של גוף, להלביש גזרה ולהדפיס וכו' וכמובן היא בכסף. אני מקווה שזה עניין של זמן עד שתהיה חינמית ובגלל זה שאלתי...

releaf

New member
אופטיטקס Optitex

טים גאן ב"מדריך לסטייל" משתמש בזה. זה נשמע ריאליטי אדיוטי אבל אפשר ללמוד משם לגבי מה מתאים לגוף הספציפי של כל אחד.

למעלה