שאלה קטנה על

tttttttttt1

New member
שאלה קטנה על

זה נהג שסיים את השנתיים בהם הוא הוגדר "נהג חדש" מקבל את הרישיון ל-10 שנים נכון? (או שאני טועה) ואם עכשיו אני מסיים את השנתיים שלי בתור "נהג חדש" ומקבל את הרישיון אז הוא כבר תקף לאמריקה? {אגב,זאת שאלה תיאורטית לגמרי כי אני אפילו עוד לא סיימתי את תקופת המלווה שלי ..חחחח
)

מימוזה21

New member
רק אם יש לך רישייון 10 שנים

תוכלי לנהוג בארה"ב. כרגע תצטרכי לחכות 10 שנים. נו,איך זה לנהוג באוטו של אמא/אבא?

tttttttttt1

New member
זה מאודדדדדדד נחמד ליסוע ב../images/Emo73.gif

של אבא.. ואגב,אני בן
... טוב לחכות 10 שנים זה לא נחמד כל כך...אבל הבנתי שאם סיימתי את תקופת ה"נהג החדש" ואני מקבל את הרישיון הקבוע שלי אבל אני יכול להוציא רישיון בינלאומי ולנהוג גם באמריקה...זה נכון?

מימוזה21

New member
טעות שלי,הבנת הנקרא חחח

למי שיש פלסטיק ונגמר לו כמובן המלווה אז אז הוא יכול לנהוג בארה"ב...

Superdror

New member
נהג יכול להוציא רשיון נהיגה בין

לאומי מהרגע שקיבל רשיון ממוחשב, בלי שום קשר להיותו נהג חדש או נהג ותיק. יש לציין, כי ישנן מדינות המגבילות נהיגה במדינה רק לאנשים מגיל מסויים, כך שזה שיש לך רשיון נהיגה בין לאומי זה לא מספיק. סתם לדוגמא, במדינה X יכול להיות שמותר רק לבני 18+ להחזיק ברשיון, אם אתה בן 17 וחצי ובעל רשיון נהיגה בין לאומי - אסור לך לנהוג במדינה זו. (דומני שזה המצב בצרפת, למשל). את כל התנאים וההגבלות תוכל למצוא באינטרנט, במשרד הרישוי - או על הרשיון הבינלאומי בעת הנפקתו.

Superdror

New member
רשיון ממוחשב

הוא הרשיון מהפלסטיק - זה שיש עליו את תמונתך. מתי מגיע ? בדר"כ כשבועיים שלושה אחרי תום התקופה בה נדרשת לנהוג עם מלווה.

למעלה