שאלה קטנה על שמיכה

AutismTimesTwo

New member
שאלה קטנה על שמיכה

שני הילדים לא מחבבים שמיכות ומהרגע שלמדו להניע ידיים ורגליים הם מעיפים אותן. אם אנחנו מכסים אותם בלילה, הם יבעטו את השמיכה מהם אחרי חלום אחד או שניים או מקסימום שעה במקרה הטוב. במקרה הרע, הם יתעוררו ויתעצבנו. יוצא שאנחנו מלבישים אותם בפיג'מה עבה ומחממים את החדר היטב כדי שהם לא יתקררו. אם אני נוגע במהלך הלילה בידיים או ברגליים שלהם, הם באמת לא קרים ונראה שהכל בסדר, אבל עדיין אשתי ואני ישנים עם שמיכות ויש נקיפות מצפון בעניין הזה. יש מצב דומה אצל אחרים ? משהו שאפשר לעשות עם זה ? רוב תודות ושבוע טוב. בבלוג שלי : מידע על טיפולים משלימים שאני עושה עם הילדים שלי, או שוקל לעשות. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=775413

romi42

New member
גם אצלנו

הבחור שלי בן 4 עוד מעט ממש בועט שהוא מרגיש שיש עליו משהו, כ"כ מוכר עניין נקיפות המצפון, אז אנחנו מלבישים טוב, מחממים את החדר, ומכסים בערך 50 פעם בלילה...

גם אצלנו זה קרה,

ואתם צריכים לטפל בעצמיכם, לדעתי. אנחנו גרנו במקום מאוד קר. אז הלבשנו את הילדים 3 שכבות, גופיה חמה ותחתונים חמים, פיג'מה חמה ועל זה סליפר. ככה הרגשנו שכל הגוף שלהם חם. וזה חוץ מרדיאטור שפעל רק בחדר שלהם. החדר שלנו היה קפוא, שלהם היה חם ונעים. ממש לא היו לנו שום רגשות אשמה, כי הם ישנו בלי שמיכה (וזה קרה בסוף כל לילה) - לא היה להם קר בכלל.

nirity1

New member
נראה לי שכל עוד הם לבושים טוב

והחדר מחומם אז זה בסדר....אצלנו הגדול לוקח את כל הכרבוליות בבית ועושה קן

schlomitsmile

Member
מנהל
גם אצלנו, וגם אבא שלהם ככה
פיג'מה עבה וחדר חם זה גם הפתרון שלנו.

Ronronit1

New member
בן השלוש שלי שמעיף שמיכות מהר מאוד

ישן בשק שינה לתינוקות. יש להשיג כאלה בחנויות רגילות לתינוקות באירופה הקרה עד לילדים בגודל של 140 ס"מ, בכל מקרה ממש לא מסובך לתפור לבד. זה כמו שק שינה רגיל וצר (לא צר מידי...) עם כתפיות רחבות ורוכסן באמצע, אפשר לתפור גם מפוך דק לחורף. הבן שלי מאוד אוהב ללבוש את השק שינה גם כשהוא לא ישן, סתם כשקשה לו עם העולם, הוא לובש אותו ומרגיש הרבה יותר טוב ומוגן.

כל הילדים כמעט מעיפים את השמיכה מהם

לא רק ילדים בספקטרום.... אני לא מכירה אמא אחת שסיפרה לי אי פעם שהילד שלה קם בבוקר מכוסה. הפיתרון הוא באמת בגדים חמים.

ריקי 04

New member
זה עובר עם הגיל...

הקטנה (אחותו) שלי היתה כזו שנים... גם לי היו נקיפות מצפון... הלבשתי, חיממתי, זה מה יש... היא בת 6, וסוף סוף היא יכולה להעביר לילה שלם בלי להעיף את השמיכה, אם כי זה עדיין קורה לפעמים - ולפעמים היא גם קוראת לי לכסות אותה כי קר לה. לא הכל צריך לשייך לספקטרום... לילה טוב

למעלה