שאלה קטנה לסופ"ש

sumerfield

New member
שאלה קטנה לסופ"ש

מה יותר חזק, החיבור החברי והנפשי או המשיכה והסקס?
ומה בסקס שלא מתאים לכם, יגרום לכם לוותר על חיבור מנטלי משובח (תחומי עניין, שיחות, רקע, אהבות).
מאידך מה במנטלי יגרום לכם לוותר על סקס מדהים?

<שבת ילדים, אז ההורמונים מציקים>

ye44

New member
סאמר הפכת לקבלן חפירות

שאלות של ילד כאפות
תגיד היית נכנס לזוגיות עם מישהי
שה
איתה גרוע ונשאר איתה בגלל שיש לך איתה שיחות נפש ?
אם כן תחתום " קפצתי ל
ונשארתי בגלל החפירה "

זה יקרה רק עם אתה מכור לנערות ליווי

זוגיות עם
גרוע נדונה לכישלון גם עם רמת האינטליגנציה שלה
גבוהה והיא אינטלקטואלית ברמה אז מה ?

נשים כאלה אפשר להשאיר לפייס או למסנג'ר
שום דבר במנטלי
לא יגרום לנו לוותר על
זה העולם וככה הוא נוהג ומי שאומר

לך שהוא יוותר אז הוא שקרן
עם קצת סבלנות אפשר למצוא
את ה"ארכיאולוגית הנימפומנית"

לפני שאתה הולך לקחת את הילדים תעשה סיבוב בתחנה מרכזית
זה ירגיע אותך עד מוצ"ש

sumerfield

New member
יקירי

מי מדבר בכלל על זוגיות?

נא לחשוב במונחי ידידות בלבד (עם בונוסים)...

ye44

New member
בזה הרגע 2

חרצת את גורלך בפורום עכשיו יצוצו לך כל הארכיאולוגיות

sumerfield

New member
מכת מנע..
(גם למתולתלת)

אין אף זכר שחושב על זוגיות בשלב בו מתחילים קשר.
מבחינתו זו התחלתה של ידידות עם בונוסים, שאולי תתפתח לזוגיות.

עכשיו אפשר כבר לענות??

(ובבוטות קלה -
אם הכרת מישהי מצחיקה ומעניינת אבל לא בולעת, האם תמשיך את "הידידות"?
ואם אתה בת -
הכרת מישו מרתק, יפה וחלומה של כל אם, אבל לפני שהוא גומר הוא נותן איזה שתי יללות מצחיקות כמו של קיפוד. תישארי?)

דווקא

שתי יללות מצחיקות כמו של קיפוד יכול להיות משהו חינני
אם הכל שם מעולה חוץ מזה - זה הדבר האחרון שיפריע לי

<יש לך עוד חיות אחרות שאתה מצליח לחקות או רק קיפודים?>

ye44

New member
תלוי אם

היא לא " בולעת" לפחות שתיתן אישור ל"הש......על הפייס "
ואם גם את זה לא אז שתעניין ותצחיק מישהו אחר

ברור שאף אחד לא חושב על זוגיות בתחילת הקשר אם נוצרת
זוגיות אחרי ה
זה הבונוס

ואתה

כל כך חכם ויודע את התורה והמלאכה והעבודה עד ש...מחרוזת פנינים אחת תשנה את כל התמונה לגבי האשה שאיתך/לצידך?

נו באמת סאמר, יו קן דו בטר לא?

(וכמו שכתבו כאן למעלה...זה בטח לא יעזור להורמונים, רק יעורר אותנו החופרות להתנגח בך.....איפפפפ)

אני מנסה להבין

אם ההכללה שלך על מה זכרים חושבים היא הכללה כיוון שאתה לא ממש בטוח במה שאתה אומר ואז הכמות תכריע את האיכות, או שהיא סתם לא לעניין.
חמוד - דבר בשמך בלבד. יש גברים, שהם גם זכרים, וגם ההורמונים שלהם תקינים, אבל מסוגלים להתבונן באשה כבת זוג פונטציאלית לכל דבר החל מההתחלה.
זכותך לחשוב אחרת וזכותך לפעול אחרת - אבל דבר בשמך בלבד !!!

sumerfield

New member
i stand corrected

ההכללה שלי היא לגבי כל הגברים שאני מכיר באופן אישי.
בטח יש עוד כמה מיליארדים שאני לא מכיר, וחושבים אחרת, ולא רק מפנטזים איזה כיף יהיה להזדיין למוות עם זו שהם בדיוק הכירו בתור לגלינה (או לכל מקום אחר שתבחר).
בשיא הכנות ידידי, אני חייב להגיד לך שיש לי לא מעט חברים, וכמנהג הבנים (שאנו מכירים, בלי הכללות, כן) אנחנו בעיקר מדברים על זיונים ועל מה שהיינו רוצים לעשות להיא שבדיוק יצאה עכשיו מהאוטו. וכולם ללא יוצא מהכלל לא חושבים על איזו אמא היא תהייה, עד כמה מעניין לדבר איתה, מה היא עושה למחייתה, מי ההורים שלה ואיזה מזל היא.
אנחנו מתחילים לחשוב על זה (אולי) אחרי לפחות 3 שבועות של זיונים סוערים בהם אנו מוודאים שמדובר בפרסונה נטולת עכבות וספונטנית באמת, ומופתעים לגלות שגם יש לה אישיות, תחביבים והיא אפילו יודעת דברים שאנחנו לא.

שמעתי שיש כמה קהילות בעולם השלישי ותחת כנפיהם של אלוהים מסוגים שונים, בהן הגברים קודם בודקים את הפרסונליות, כושר ההשתכרות של החם ויכולות בישול וספונג'ה לפני שהם בודקים אם היא מגולחת.
אני לא באמת מקנא בהם.

<דרך אגב, למרות מספר תגובות צבועות שצצות כאן, אני לא חושב שנשים חושבות אחרת. ואם כן, אז בטח יש להן הרבה שפם וכמה חתולות>

כבר התקדמנו ...

והלוואי שאחרים (ואחרות..) היו לומדים בכזו מהירות לדבר רק בשמם ולא בשם כולם....
אבל אחרי שאתה קם, אתה נופל שוב - "כמנהג הבנים" .... אנחנו כבר מזמן לא בנים - זה עבר מזמן והגיע הזמן להכיר בזה. גם להורמונים יש מקום מכובד ביותר .... אבל, לפחות בפרק ב', המסקנה צריכה כבר הייתה להיות מזמן שעל זה לא בונים כלום....
את חוסר ההפנמה רואים כמובן בסיפא שלא יכולת להתאפק ולהפנות לעולם השלישי (ושים לב לאיות - הוא לא עולם שלילי אלא שלישי בעינך ...).
ממליץ בכנות על החלפת חברים - כדאי שתיפגש עם כמה גברים רחבי אופקים ורחבי ראייה של האישה כדי שתראה שאפשר אחרת.
אחרון - אל תיקח את זה אישית - ראיתי פה גם כותבות רדודות לא פחות מהצד השני .... ותחשוב על זה שהצהרות כמו שלך רק משמשות חומר מעולה בידי כל מיני גורמים מטפלים ורשמיים כדי להפעיל נגד גברים אוטומט המבוסס על רדידותם ו ....(זה כבר נושא לפוסט אחר) , מה שמתבטא בסופו של דבר בתוצאה עגומה לגבי ילדים ועוד .....
ואם זה לא מובן אז נשים "ל" בחוץ ונפתח בי"ס.....

sumerfield

New member
באמת שלא הבנתי הכל

אני לא יודע אם זה קשור,
אבל כשהייתי ילד קטן תמיד הגננת אמרה לי שמה שאני רודף אחריו תמיד בורח ממני.

(ולשמחתי, החברים שלי צרי אופקים בדיוק כמוני. עוד פתגם שהגננת אמרה היה "מרבה תבונה מרבה עצב"... אנחנו דווקא די מבסוטים

מקווה שגם אתה תמצא בקרוב את זו שאתה מחפש )

יופי ! התקדמנו עוד ...

כבר אין הכללות ואין הפניות לעולמות אחרים .....
לרדוף ולחפש זה אותה גברת בשינוי אדרת ... העניין הוא שכשמחפשים עושים זאת לפעמים בעיוורון חלקי שתיארת קודם (לפעמים אפילו מה שמחוליך את המחפש הוא מחש מחוש כזה לא במיוחד חכם כמו שתיארת קודם) ואז מוצאים גם צרות .....
הגננת צודקת אבל זה לא שייך לעניין. תבונה היא לאו דווקא מה שצריך כאן - רוחב אופקים ובגרות - כן וכן ומזה אף אחד לא נפגע .....
ובאשר לי, תודה על דאגתך - העניין כבר מסודר אבל באופן שבו אני תיארת כך שכל מה שאני מספר לך אינו תיאוריה אלא מציאות.

מיאו

הרי ידוע שעינייני הפאלוס שלכם לא קשורים לשכל מי יודע מה...אבל בכל זאת מה הקשר בין זה לבין זוגיות? אהבה? תכונות אופי של המיועדת?

כל כך הרבה בחורים התוודו בפני על כמה שהם אוהבים את הנשים שלהם (שהן תותחיות על, מנהלות בכירות, אמהות לתפארת מדינת ישראל, מבשלות משו סוף וגם אלופות העולם בסקס טנטרי) ובאותו הזמן בדיוק מסוגלים להתעסק עם כל בחורה אחרת שתעבור ברחוב, העיקר שיהיה לה חזון מפואר ורצוי גם חלק אחורי מרופד משהו...

וכל זאת בשביל לגוון...

אז מה הועילו כאן חכמים בתקנתם?

sumerfield

New member
הם שקרנים.

אין אף אד שאוהב מישו אחר, ומוכן להתעסק עם אובייקט נוסף מהצד. בלי שום קשר עד כמה העיסוק הצדדי אטרקטיבי.

הם כנראה אוהבים את הסטאטוס, השקט ואולי גם הכסף. הם בטח לא אוהבים אותן.

את יודעת, פעם נהגו להגיד שהדרך ללב הגבר עוברת דרך הבטן (אמרו את זה כנראה באותן חברות בהן האמא של החתן בדקה את כישורי הכלה והוריה לפני שהחתן בכלל ידע שהוא חתן).
הם צדקו, הבטן היא אכן התחנה השניה בדרך ללב. הם רק שכחו להגיד איפה מתחילה הדרך הזו...
(ואני חושב שככה זה גם אצל הכלות (הנאורות ובעלות יכולת החשיבה בכולופן))

למעלה