שאלה קטנה למנוסים

שאלה קטנה למנוסים

אם שלחתי קורות חיים לחברה מסויימת, נקרא לה X. הייתי בראיון ראשון ונדחתי על ידם. לדעתי הייתי מאוד מתאים לחברה אבל לא למשרה הספציפית אליה התראיינתי. האם זה יהיה טפשי מדי להגיש מועמדות למשרות נוספות שאותה חברה מציעה? האם בהכרח ראיון למשרה Y, שכנראה לא הצליח מאחר ונדחתי על ידי החברה, בהכרח אומר שהם לא יבחנו אופציה לגביי במשרות אחרות? האם הם יסתכלו שלא התקבלתי למשרה Y ולא יזמנו אותי לראיונות עתידיים למשרות אחרות?

dinat

New member
אם לא תנסנ לא תדע

הכל תלוי מי דחה אותך המראיין המקצועי או מראיין כח האדם. אם כח אדם אז אין סיכוי שתתקבל למשרה שם כיון שפסלו אותך אישית ולא מקצועית אם המקצועי אז יש סיכוי. בשני המיקרים הייתי מנסה שוב מה יכול להיות מקסימום לא יזמינו אותך לראיון, ואולי כן אז חבל להפסיד

ברור שכן

אני נכשלתי בראיון לחברה מאוד מובילה בתחומה והגשתי מועמדויות למשרות אחרות באותה חברה כבר באותו יום שקבלתי תשובה שלילית על המשרה עליה התראיינתי. הרגשתי בראיון שאני מתאים לעבודה בחברה הזו ואף השארתי רושם חיובי מאוד, כי המראיינים ממש התלהבו מיכולותיי והחמיאו לי כל כך הרבה, אך המשרה עצמה לא מתאימה עבורי, אלא רק חלקית, משהו כמו 20% ממנה ממש מתאים לי אבל החלק המרכזי בה לא מתאים לי מבחינת אישיות. המשרה דרשה עבודה עם שרות לקוחות וזה תחום שאני ממש לא טוב בו. אני טוב בתחום היצירתי וללמוד לבד את הדברים ולהביא אותם לידי ביצוע. לא הרמתי ידיים ואני ממשיך לחפש עבודה ומשרה שמתאימה לי ולאופי שלי. אולי זה יהיה בחברה הזאת ואולי בחברה אחרת מתחרה. מאחר ואני סטודנט אז מדובר במשרה חלקית והאפשרויות מצטמצמות אבל לא התייאשתי עדיין.

למעלה