שאלה קטנה/גדולה

תאנה

New member
שאלה קטנה/גדולה

בני בן 3 וחצי נגמל מחיתוליו לפני יותר מחצי שנה. הגמילה הייתה מוחלטת ולא היו עם זה שום בעיות. לאחרונה (מדובר בחודש האחרון) התחילו בעיות עם הלילה והוא מתעורר רטוב משתן אמנם לא כל יום אבל ב 60% מהלילות יש פנצ´רים. חשבתי שאולי קר לו, והלבשתי אותו יותר חם ולא עזר. ניסיתי תקופה מסויימת לקחת אותו באופן יזום באמצע הלילה לשרותים, וזה גם לא עזר. אני רוצה לציין שהעניין די מציק לו ומתסכל אותו. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות בנדון ולמה זה קורה?

nonana

New member
יכול להיות שזה עקב משברון קטן

שהוא עובר. לילדה שלי זה קרה אחרי שילדתי את התאומים. לדעתי כדאי שתבדקי אם: את רואה שינוי אצלו בכללית. אם יש שינוי בגן. אם אתם עוברים תהליך של שינוי שזה משפיע. אני החזרתי אותה לפולאפס זה לקח לה חצי שנה עד שנגמלה שוב ולגמריי. היו לילות שהיתה קמה יבשה ואז היינו ממשיכות עם אותו פולאפס והיא הרגישה גאה שהוא יבש. בהצלחה

תאנה

New member
פולאפס

זה התחתון-טיטול? אם כן , בהחלט אאמץ את זה כרעיון. אני לא רואה שינוי כל כך, הוא שמח צוחק כהרגלו.אני אחשוב על אופציות אבל איך אפשר לדעת בכלל?

nonana

New member
כן תחתון חיתול של הגיס

האמת שאם באמת היה שינוי בהתנהגות היית שמה לב. אבל חשבתי אם אתם עוברים שינוי (הריון, לידה, מעבר דירה וכו") זה יכול להשפיע עליו גם אם הוא לא אומר. תבררי גם בגן. לגבי הפולאפס זה עשה נפלאות לילדה. (לא הרגישה את הבושה של להיות רטובה). בהצלחה

אפרת_ח

New member
תבדקי שוב כמה הוא שותה לפני השינה

וגם לכי לרופא ילדים, אולי יש לו דלקת או משהו. במקרה זה יש לך מזל שזה בן - הרבה יותר קל לקחת דגימות

למעלה