שאלה-קודים

שאלה-קודים

יש לי משחק שנקרא : FISH TYCOON שבו אתה מוכר ויש לך דגים שאתה מגדל באקווריום ואתה מוכר אותם אח"כ בחנות שלך. והמשחק הוא על זמן אמת.. נחמד מאוד. אך רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המשחק ויכול לתת לי קוד או משהו כדי שיהיה לי יותר כסף (כמו שיש בסימס..) תודה

מקס6

New member
את המשחק הזה ,,,,,,

שירשרתי לפורום לפני כמה חודשים ,כדי להרויח כסף את צריכה קצת סבלנות עד שהדגים יגדלו ואז למכור אותם .

תודה אבל זו לא היתה שאלתי

שאלתי קודים לכסף... כי אני לא מרוויחה כי הדגים נולדים ומתים מהר מאוד בלי סיבה שידועה לי.. ואני לא מצליחה לחסוך לתרופות וכו...

מקס6

New member
את מתחילה את המשחק,,

עם סכום כסף את אמורה לקנות תרופה ,אם אני זוכר ,,,,,,

מקס6

New member
המלצה,,,,,

כנסי לגוגל רישמי "קודים למשחק" ותקבלי רשימה אין סופית [יש אתרים בטיפו אני חושב שאומר שילחי לו את שם המשחק והוא ידאג לקודים,,,בהצלחה

מקס6

New member
את צריכה להעביר אותם לחנות ואז ,,,,

באים לקוחות ואם יהיה לך מזל הם יקנו [לא תמיד קונים] בקיצור את צריכה סבלנות והרבה

מקס6

New member
אם אני זוכר נכון,,,,,,

יש סל בצד ימין משם את מעבירה ,,,אבל את לא יכולה להעביר עד שהדגים מגיעים לגודל[משקל]מסוים,,,אני חוזר ואומר צריכים סבלנות

r3fl3ct10n

New member
זה לא משקל

זה גיל.. ואת גם צריכה להרבות אותם שני זנים שונים בבת אחת וכל מני.. פשוט תקראי ת'הוראות! משחק מתיש..

PIMMP

New member
איך נכנסים למשחק?

אני צריכה להוריד אותו? אם כן בעזרת איזו תוכנה פותחים אותו

שאלה-קודים ל-GTA 2

למי שיש קודים ל-GTA 2 שיכול להביא הוא יכול לשלוח לי את הקודים הקודים מיועדים ל-עאש 2 במחשב שלי טוב תודה

למעלה